• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شربت زولبيا و باميه

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی

دو پيمانه شكر، يك پيمانه آب ، يكدوم پيمانه گلاب، كمى زاج كوبيده يا دو قاشق سوپخورى آبليمو
آب، شكر و گلاب را مخلوط مىكنيم و در ظرفى ريخته روى آتش مىگذاريم تا به جوش آمده و كاملاً غليظ شود. بعد كمى زاج كوبيده يا دو قاشق سوپخورى آبليمو را در آن مىريزيم. پس از چند جوش از روى آتش برمىداريم و از صافى رد مىكنيم. براى زولبيا از شربت گرم و براى باميه از شربت سرد استفاده مىكنيم. در صورت تمايل كمى جوهرليمو به شربت اضافه كنيد تا براق شده و شكرك هم نبندد
 

rahnama

پدر ایران انجمن
گرچه قند دارم ولی عاشق بایه و زولبیا هستم.

zoolbiya.jpg
 

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
نامردا نصف شبی دل ادمو اب نندازین میرم شیشیه شیرینی فروشی رو خورد میکنما:نیش:
 

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
بشین سر جات:عصبانی:
خجالت نمی کشی؟ نه تو خجالت نمی کشی؟ تو کی می خوای بزرگ شی؟:نیش2:

به جون خودم نشستم رو صندلیم:نیش:
نه خجالت واسه چی؟:نیش: خب دل آدمو اب میندازین دیگه:نیش:
به اندازه کافی بزرگ هستم ::قلیون: :نیش:
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
آخه ناظم خان با این وضع دندونات چطوری میخوای زولبیا بامیه خوشمزه بخوری:بدجنس:
 

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
یاسی خیالت راحت با این دندونامم میتونم بخورم:نیش:
 
بالا