دو پيمانه شكر، يك پيمانه آب ، يكدوم پيمانه گلاب، كمى زاج كوبيده يا دو قاشق سوپخورى آبليمو
آب، شكر و گلاب را مخلوط مىكنيم و در ظرفى ريخته روى آتش مىگذاريم تا به جوش آمده و كاملاً غليظ شود. بعد كمى زاج كوبيده يا دو قاشق سوپخورى آبليمو را در آن مىريزيم. پس از چند جوش از روى آتش برمىداريم و از صافى رد مىكنيم. براى زولبيا از شربت گرم و براى باميه از شربت سرد استفاده مىكنيم. در صورت تمايل كمى جوهرليمو به شربت اضافه كنيد تا براق شده و شكرك هم نبندد