baroon
متخصص بخش ادبیات
شــــکلات آجــــیلی
مواد لازم برای تهیه 24 قطعه :
شکلات تختهای سفید (شیری) |
[TD="align: center"] 225 گرم
[/TD]
[TR]
[TD="align: center"]مغز تخمه آفتابگردان
[/TD]
[TD="align: center"] 50 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]بادام خرد شده
[/TD]
[TD="align: center"] 50 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]کنجد
[/TD]
[TD="align: center"] 50 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]کشمش بیدانه
[/TD]
[TD="align: center"] 50 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]دارچین
[/TD]
[TD="align: center"] 1 قاشق چایخوری
[/TD]
[/TR]
روش تهیه:
شکلات تختهای را خرد کرده و به طریقه ی بنماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید. (توجه داشته باشید که خیلی داغ نشود.)
یا اینکه میتوانید شکلات را در مایکروویو به مدت دو دقیقه ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مغز تخمه آفتابگردان، بادام خرد شده، کنجد، کشمش بیدانه و دارچین را در شکلات ذوب شده بریزید و مخلوط کنید. با قاشق مرباخوری از مایه ی شکلاتی مخلوط شده بردارید و داخل کاغذهای مخصوص بریزید و بگذارید تا سرد شود. (در صورت دلخواه میتوانید یک عدد پسته روی آن قرار دهید.)
نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.