پانته آ
متخصص بخش
شـيـرينی بريلـو مواد اولیه :
مـواد لازم
روغن جامد: نصف پيمانه
تخممرغ زرده و سفيده جدا: دو عدد
پودر شكر: 1/4 پيمانه
پودر هل: يك قاشق چايخوري
پودر نارگيل: نصف پيمانه
آرد: يك و نيم پيمانه
پودر قند و بريلو براي تزيين: به ميزان لازم
طرز تهیه
روغن جامد و پودر شكر را با همزن ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار شود. پودر هل را افزوده و زردهها را دانهدانه اضافه كرده و پس از هر زرده حدود سه دقيقه هم ميزنيم، سپس آرد را اضافه كرده تا خمير لطيفي به دست آيد. از خمير گلولههاي كوچكي برميداريم، در دست گرد كرده و در سفيده تخممرغ، سپس در پودر نارگيل زده و در سيني فر ميگذاريم. هنگامي كه در سيني گذاشتيم با انگشت اشاره روي شيرينيها را كمي فشار داده و به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار داده و پس از پخت بلافاصله روي آنها پودر قند الك ميكنيم. پس از خنك شدن داخل فرورفتگيها را با بريلو پر ميكنيم.
نکته
بریلو ژله آمادهای است که میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
آموزش از خانم نازنین نبی دوست کارشناس آشپزی و شیرینی پزی و مدرس سیما

مـواد لازم
روغن جامد: نصف پيمانه
تخممرغ زرده و سفيده جدا: دو عدد
پودر شكر: 1/4 پيمانه
پودر هل: يك قاشق چايخوري
پودر نارگيل: نصف پيمانه
آرد: يك و نيم پيمانه
پودر قند و بريلو براي تزيين: به ميزان لازم
طرز تهیه
روغن جامد و پودر شكر را با همزن ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار شود. پودر هل را افزوده و زردهها را دانهدانه اضافه كرده و پس از هر زرده حدود سه دقيقه هم ميزنيم، سپس آرد را اضافه كرده تا خمير لطيفي به دست آيد. از خمير گلولههاي كوچكي برميداريم، در دست گرد كرده و در سفيده تخممرغ، سپس در پودر نارگيل زده و در سيني فر ميگذاريم. هنگامي كه در سيني گذاشتيم با انگشت اشاره روي شيرينيها را كمي فشار داده و به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار داده و پس از پخت بلافاصله روي آنها پودر قند الك ميكنيم. پس از خنك شدن داخل فرورفتگيها را با بريلو پر ميكنيم.
نکته
بریلو ژله آمادهای است که میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
آموزش از خانم نازنین نبی دوست کارشناس آشپزی و شیرینی پزی و مدرس سیما