• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شله

پانته آ

متخصص بخش
حبوبات شله : لوبيا سفيد ..لوبيا قرمز...لوبيا چيتي ....لوبيا رشتي ...نخود ... ماش ... عدس
برنج نيم دانه ... بلغور گندم ....گوشت گوساله ....
نخود رو از شب قبل خيس ميكني ابش رو دوبار عوض ميكني
بقيه حبوبات رو جدا جدا از صبح خيس ميكني
گوشت گوساله رو ميزاري پخته بشه ( اگه داخلش چند تا كيوي حلقه حلقه كني هم زود پخته ميشه و هم نرم ميشه ) بعد از پخته شدن گوشتا بايد بشيني و اونا رو با دستت ريش ريش كني ...
حالا حبوبات رو به ترتيب زير ميزاري بپزه ( لوبيا سفيد ...لوبيا چيتي... لوبيا قرمز ...لوبيا رشتي ...ماش و در اخر عدس ) وقتي همه حبوبات پخته شد برنج و بلغور گندم رو به گوشت گوساله ريش ريش شده اضافه ميكني ... حدود نيم ساعت كه با هم پخته شد شروع ميكني با يه گوشت كوب محكم تو قابلمه در حال پختن ميكوبي البته اين كار يه قدري وقتت رو ميگيره واز اون بيشتر انرژي ازت ميگيره )
خلاصه
ادويه مخصوص شله رو همه عطارياي مشهد دارن از اونا بگير و بريز تو مواد تهيه شده ... (جوزبيا ) يكي از اصلي ترين ادويه شله است ....فلفل و نمك هم بستگي به ذائقه خودت داره ...بعضيا تند ميپسندن بعضيا كم فلفل و كم نمك ....

حدودا نيم ساعت بعد از كوبيدن كامل بايد بزاري تا شله دم بكشه ...

البته ميدونم كه خيلي دقيق و كامل توضيح ندادم اما درمورد اندازه و مقدار حبوباتش بايد زنگ بزنم از مامانم بپرسم البته اونا براي تعداد زياد ميپزن اما بازم حدودش رو ميشه فهميد
اميدوارم تونسته باشم بهت كمك كنم
 

پیوست ها

  • _1_online.jpg
    _1_online.jpg
    4.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5
بالا