دختر دانشجویی كه ۴ سال پیش از خانه فرار كرده بود، در حالی در زندان شناسایی شد كه اعتیاد شدیدی به مواد مخدر صنعتی (شیشه) پیدا كرده بود.

دختر دانشجویی كه ۴ سال پیش از خانه فرار كرده بود، در حالی در زندان شناسایی شد كه اعتیاد شدیدی به مواد مخدر صنعتی (شیشه) پیدا كرده بود.
این دختر شهرستانی هنگامی كه برای ملاقات با خانواده اش از تهران عازم شهرستان می شد، با راننده خودروی بین شهری ارتباط برقرار كرد و سرانجام توسط او به دام اعتیاد كشیده شد.
به گزارش «جام جم»، در یكی از روزهای آذر امسال زنی با حضور در دادسرای یكی از شهرهای شمالی با ارائه شكایتی عنوان كرد ۴ سال پیش دخترم در رشته مترجمی یكی از دانشگاه های تهران پذیرفته شد و مدتی پس از عزیمت به تهران، به یكباره ارتباط خود را با ما قطع كرد و به تلفن های ما نیز پاسخ نداد.
در پی این شكایت، دادیار دادسرا با صدور قرار عدم صلاحیت پرونده را به دادسرای تهران ارسال كرد.
به این ترتیب با حضور شاكی در شعبه دوم دادیاری دادسرای جنایی تهران، وی در تحقیقات به دادیار سلیمانی گفت: دخترم ۴ سال پیش كه برای ادامه تحصیل به تهران رفته بود، در تماس با ما عنوان كرد كه دیگر به خانه برنمی گردد.
وی افزود: پس از این تماس به تهران آمدم و متوجه شدم دخترم مهناز ترك تحصیل كرده و محل سكونتش را نیز تغییر داده است.
مادر دختر گمشده اضافه كرد: ناامید به شهر محل سكونتم بازگشتم در این مدت دخترم مدام با من تماس تلفنی داشت و سعی می كردم او را راضی به بازگشت به خانه كنم كه پس از مدتی تماس های تلفنی او هم قطع شد و تصمیم گرفتم پس از ۴ سال برای پیدا كردن او درخواست كمك كنم.
در جستجوی راننده
در پی این شكایت، دادیار جنایی دستور تحقیق در این زمینه را در شعبه ۱۱ پلیس آگاهی صادر كرد.
با تحقیق از زن شاكی، وی در ادامه به كارآگاهان گفت: من از یك راننده بین شهری كه دخترم برای بازگشت به شهرمان همیشه از وسیله نقلیه او استفاده می كرد، شكایت دارم.
این فرد رمضان نام داشت و دخترم بارها در خانه در مورد او حرف می زد و زمانی كه این فرد را دیدم، از دخترم خواستم از او كناره گیری كند، اما فرزندم همچنان اصرار می كرد كه به این فرد اعتماد دارد.
با توجه به این اظهارات، شناسایی راننده بین شهری در دستور كار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت، اما در ادامه معلوم شد این فرد همزمان با مفقود شدن دختر جوان، در محل كارش دیده نشده است.
در مرحله بعدی و با به دست آمدن شماره خودروی این فرد، معلوم شد وی روز ۱۶ بهمن امسال به اتهام حمل و نگهداری مواد مخدر دستگیر شده و در حال حاضر در زندان دوران محكومیت خود را سپری می كند.
با دستور قضایی و انتقال رمضان به شعبه ۱۱ پلیس آگاهی، وی در ارتباط با دختر گمشده گفت: ۴ سال پیش با مهناز كه دانشجوی شهرستانی بود، آشنا شدم.
پس از مدتی به دلیل اعتیاد شدیدی كه به مواد مخدر داشتم، به خرید و فروش مواد مخدر پرداخته و به اتفاق مهناز در یك پارك چادر زده و با هم زندگی می كردیم.
وی افزود: پس از مدتی مهناز هم به مواد مخدر اعتیاد پیدا كرد و به صورت وحشتناكی شیشه مصرف می كرد تا این كه چندی پیش به اتهام حمل مواد مخدر و تهدید ماموران با چاقو، دستگیر شد و هم اكنون زندانی است.
سرهنگ حاجی زاده در این باره به «جام جم» گفت: پس از این اظهارات، با شناسایی دختر گمشده در زندان رجایی شهر وی با مادر خود ملاقات كرد و موضوع به قاضی پرونده گزارش شد.