• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شنسل شتر مرغ

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

مواد لازم:

گوشت فیله شترمرغ 150 گرم
پودرسوخاری نصف پیمانه
آردگندم نصف پیمانه​
تخم‌مرغ یك عدد
زعفران آب‌كرده دو قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، پودر سیر و روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت ورقه شده را بین دو كیسه فریزر گذاشته و با بیفتك كوب‌ می‌كوبیم تا نازك شود، آن‌گاه نمك، فلفل و پودر سیر را مخلوط كرده و به دو طرف گوشت می‌پاشیم. سپس زعفران آب كرده را با تخم‌مرغ مخلوط می‌كنیم. آن‌گاه گوشت را در آرد گندم خوابانده بعد در تخم‌مرغ زده شده قرار می‌دهیم. در آخر در پودر سوخاری می‌خوابانیم و با حرارت ملایم در روغن سرخ می‌كنیم.
 
بالا