• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شنیسل ماهی

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم :
ماهی قزل آلا= 1 عدد
زعفران(ساییده حل شده در آب جوش)=۲/۱ قاشق چایخوری
پودر سیر=۱قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
تخم مرغ= ۲عدد
آرد= به میزان لازم
پودر سوخاری= به میزان لازم
روغن= به میزان لازم
ورقه بادام= ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را برش دهید. پس از تمیز کردن, شستن , خشک کردن , تیغ آنرا یک تکه خارج می کنیم . سویا سس و زعفران و پودر سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط نموده به وسیله قلم مو به تمامی قسمت های ماهی مالیده , تخم مرغ را در ظرفی شکسته با چنگال می زنیم و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم .
مقداری روغن در تابه ریخته روی حرارت می گذاریم . داغ که شد, ماهی را در آن سرخ می کنیم . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ می کنیم و ورقه های بادام را اضافه نموده تا طلائی شود . البته مطابق تصویرهای داده شده می توانید تیغ ماهی را بیرون نیاورید و آنرا بصورت درسته شنیتسل کنید.
 

پانته آ

متخصص بخش

مواد لازم : 1 _ سینه مرغ برای هر نفر 1 قطعه 2 _ آرد به مقدار لازم 3 _ تخم مرغ 4_ پودر سوخاری5 _ ادویه مرغ ( پودر پیاز، فلفل سیاه ،پودر سیر،فلفل شیرین ،پودر کرفس ،پودر لیمو عمانی، ریشه جوز ،زنجبیل ،فلفل سفید ) که من از نوع آماده ئ آن استفاده کرده ام6 _ کنجد 7 _ نمک و فلفل 8 _ روغن مایع
طرز تهیه :سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و آن را از طول به دو نیم کنیدتا چهار قطعه از یک سینه کامل مرغ برای چهار نفر داشته باشید . سطح قطعات مرغ را با نمک و فلفل قرمز و سیاه و دارچین آغشته کنید و هر کدام را جداگانه در نایلکس بگذارید و با بیفتک کوب ضریاتی به تمام قسمتهای گوشت زده به این وسیله گوشت نازک شده و با پاره شدن تارچه های ماهیچه ای گوشت ترد تر می شود سپس به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود .اگر عجله دارید نیازی به این کار نیست .سه ظرف کمی گود مثل ظرف خورش خوری انتخاب کنید در یکی آرد و در دومی تخم مرغ زده شده توسط چنگال و در ظرف سوم مخلوطی از آرد سوخاری و ادویه مرغ و کنجد بریزید .به ترتیب فیله ها را در ظرف اول و بعد دوم و در آخر در ظرف سوم طوری بغلطانید که تمام فیله به آن آغشته شود .فیله ها را در روغن با حرارت کم ابتدا یک طرف و وبعدطرف دیگر آن را سرخ کنید سرخ کردن زیاد موجب خشک شدن شنیسل میشود . بعد از سرخ کردن روی کلینکس قرار دهید و روغن اضافی که گرفته شد در دیس بچینید و باسس و یا سالاد مورد علاقه تان میل کنید.
 
آخرین ویرایش:
بالا