• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شيريني سوئيسي

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]شيريني سوئيسي

مواد لازم:



  • كره 150 گرم
  • پودر قند 7 قاشق غذاخوري
  • زرده تخم‌مرغ 3 عدد
  • تخم‌مرغ كامل 1 عدد
  • وانيل يك هشتم قاشق چايخوري
  • آرد چهار و نيم پيمانه
  • بكينگ‌پودر 1 قاشق چايخوري

مواد لازم براي روي خمير:

  • مارمالاد سيب 1 پيمانه
  • خلال بادام نصف پيمانه
  • زرده تخم‌مرغ 1 عدد
  • شير 1 قاشق غذاخوري
  • پودر قند 1 قاشق چايخوري


طرز تهيه:
كره را با پودر قند بزنيد. زرده‌ها و تخم‌مرغ كامل را اضافه كنيد. سپس وانيل، آرد و بكينگ‌پودر را بيفزاييد. به اين ترتيب خمير نرم و صافي به دست آيد. يك سوم از خمير را در نايلون پيچيده و در فريزر بگذاريد. كف سيني 30 در 40 سانتي‌متر را چرب كرده و دو سوم باقيمانده خمير را به طور يكنواخت كف سيني پهن كنيد. روي خمير را با مارمالاد سيب بپوشانيد. سپس خلال بادام را روي خمير بريزيد.خمير را پس از 20 دقيقه از فريزر بيرون آوريد و روي مارمالاد رنده كنيد. زرده تخم‌مرغ، شير و پودر قند را با هم زده و سطح شيريني را به كمك قلم‌مو با اين مايه آغشته كنيد. شيريني را در طبقه وسط فر و با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بپزيد. بعد از پخت شيريني را به شكل دلخواه برش بزنيد.
 
بالا