پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم :
روغن جامد ذوب شده ....................60گرم
تخم مرغ ريز....................2 عدد
پودرقند....................90گرم
شير. ....................5/1 ق غذاخوري
وانيل. ....................5/0 ق چايخوري
آرد برنج....................125 گرم
آرد گندم....................125 گرم
بكينگ پودر .....................1 ق چايخوري سرخالي
سفيده تخم مرغ ....................1 عدد (براي چسباندن شيريني)
تخم خرفه. .....................مقداري براي تزئين
مواد وسط شيريني:
گردوي خرد شده....................50 گرم
پودر پسته .....................25 گرم
پودرقند. ....................50گرم
دارچين....................5/0 ق چايخوري
پودرهل.................... 5/0 ق چايخوري
گلاب....................به مقداري كه مواد خمير شود
طرز تهيه :
ابتدا روغن جامد ذوب شده را همراه با تخم مرغ و وانيل با قاشق خوب هم مي زنيم بعد پودرقند را اضافه كرده ، شير را مي افزائيم خوب هم زده در ظرف ديگر آرد برنج ، گندم وبكينگ پودر را مخلوط كرده كم كم به مواد اضافه مي كنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را در نايلون گذاشته براي استراحت يك شب در يخچال قرار مي دهيم.
طرز تهيه مواد وسط شيريني:
تمام مواد را با هم مخلوط كرده گلاب را تا حدي ريخته كه مواد خمير شود
بعد خمير را باز كرده قالب ستاره يا گل زده از مواد مياني را قرار داده روي آن يك ورقه ديگر خمير گذاشته و با سفيده تخم مرغ دو لايه را به هم مي چسبانيم بعد در طبقه وسط با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 7-8 دقيقه مي پزيم ، قبل از گذاشتن شيريني در فر روي آن را تخم خرفه مي پاشيم.
من به اين صورت درست كردم :
يك لايه از خمير كه قطر كمي هم داشت باز كردم به شكل مربع بريدم ، اول سفيده تخم مرغ را روي خمير ماليدم بعد مواد را به صورت يك لايه نازك روي خمير پهن كردم و بعد خمير را مثل ساندويچ پيچيدم و با سيب زميني خرد كن با فاصله منظم برش دادم وبراي روش زرده تخم مرغ و تخم خرفه زدم
روغن جامد ذوب شده ....................60گرم
تخم مرغ ريز....................2 عدد
پودرقند....................90گرم
شير. ....................5/1 ق غذاخوري
وانيل. ....................5/0 ق چايخوري
آرد برنج....................125 گرم
آرد گندم....................125 گرم
بكينگ پودر .....................1 ق چايخوري سرخالي
سفيده تخم مرغ ....................1 عدد (براي چسباندن شيريني)
تخم خرفه. .....................مقداري براي تزئين
مواد وسط شيريني:
گردوي خرد شده....................50 گرم
پودر پسته .....................25 گرم
پودرقند. ....................50گرم
دارچين....................5/0 ق چايخوري
پودرهل.................... 5/0 ق چايخوري
گلاب....................به مقداري كه مواد خمير شود
طرز تهيه :
ابتدا روغن جامد ذوب شده را همراه با تخم مرغ و وانيل با قاشق خوب هم مي زنيم بعد پودرقند را اضافه كرده ، شير را مي افزائيم خوب هم زده در ظرف ديگر آرد برنج ، گندم وبكينگ پودر را مخلوط كرده كم كم به مواد اضافه مي كنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را در نايلون گذاشته براي استراحت يك شب در يخچال قرار مي دهيم.
طرز تهيه مواد وسط شيريني:
تمام مواد را با هم مخلوط كرده گلاب را تا حدي ريخته كه مواد خمير شود
بعد خمير را باز كرده قالب ستاره يا گل زده از مواد مياني را قرار داده روي آن يك ورقه ديگر خمير گذاشته و با سفيده تخم مرغ دو لايه را به هم مي چسبانيم بعد در طبقه وسط با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 7-8 دقيقه مي پزيم ، قبل از گذاشتن شيريني در فر روي آن را تخم خرفه مي پاشيم.
من به اين صورت درست كردم :
يك لايه از خمير كه قطر كمي هم داشت باز كردم به شكل مربع بريدم ، اول سفيده تخم مرغ را روي خمير ماليدم بعد مواد را به صورت يك لايه نازك روي خمير پهن كردم و بعد خمير را مثل ساندويچ پيچيدم و با سيب زميني خرد كن با فاصله منظم برش دادم وبراي روش زرده تخم مرغ و تخم خرفه زدم