• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شپردز

پانته آ

متخصص بخش
طرز تهیه شپردز
مواد لازم :

قارچ 100 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
اب گوشت 1 پ
گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ چرخ شده 200گرم اگر با فیله مرغ درست کنیم خیلی خوشمزه میشود
فلفل دلمه ای 1/4 پیمانه
جعفری ساطوری شده 2ق س
هویج خلال شده 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 1/2 ق غ
ارد 2قس
سویا سس 1ق س
نمک وفلفل به میزان لازم
زعفران واویشن به مقدار دوست داشتن
سیب زمینی اب پزشده
شیر1/4پیمانه
کره 50 گرم
سیر 1الی 2حبه
نمک را در آخر اضافه میکنید که سویا سس میزنید نمک اش زیاد نشود
گوشت چره کرده را کاملا تفت بدین
طرز تهیه : پیاز را نگینی خرد کرده وجدا تفت می دهیم تا نرم وشفاف شود .

گوشت چرخ کرده و یا گوشت فیله مرغ چزخی را در تابه تفت دهید تا کاملا ابش کشیده شود .
سپس رب گوجه را +نمک فلفل را اضافه می کنیم .
هویح ها را خلالی سرخ کرده البته خلالی باشه
هویج ها را به مواد گوشتی اضافه می کیم بعد اب گوشت را اضافه می کنیم وصبر می کنیم تا پخته شوند وقتی اب ان کشیده شد + قارچ اسلایس شده میکنیم
فلفل دلمه ای های که ترجیحا رنگی باشد بهتر است را ب مواد بالایی اضافه می کنیم .
ارد را اضافه میکنیم و دوباره تفت می دهیم وسپس سویا سس را اضافه میکنیم ودر اخر جعفری ساطوری شده رااضافه می کنیم.
مواد اماده شده را در داخل ظرف پیرکس یا ظرفی که بتوانه داخل فر برد میریزیم
1حبه سیر رارویش رنده کنید +جعفری رویش بریزید .
برای پوره ی سیب زمینی سیب زمینی اب پز شده را رنده می کنیم و با شیر وکره نمک وفلفلو زعفران+اب مرغ که مزه دار شود مخلوط می کنیم .پوره سیب زمینی اماده شده را داخل قیف ریخته وبا سر ماسوره شکوفه روی مواد داخل پیرکس می ریزیم به شکل مورب نوارها را می کشیم ودر جاهایی که پوره نداردپنیر پیتزا پاشیده ودر فر داغ در طبقه وسط فر قرار دهید به مدت 20 دقیقه تا فقط پنیر اب بشود. 175 درجه سانتی گراد
سویا سس در این غذا طعم خوشی داره به این غذا باید نمک کم زد البته از قبل سویا سس را بچیشید تا بفهمین سویا سس شما ملس وترش ویا شیرین وبعد نمک بزنین

 
بالا