• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شکر پلو

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :

  • برنج و شکر هر کدام يك كيلوگرم
  • روغن چهار قاشق سوپخوري
  • زعفران آب‌كرده دو قاشق غذاخوري
  • خلال پسته و بادام و خلال پوست نارنگی از هر كدام 100 گرم
  • زردچوبه يك قاشق چايخوري



طرز تهيه:
يه موقع فكر نكنين شكر و برنج ديگه چه صيغه‌ايه! اصلا مي‌شه اون‌رو خورد يا نه. من به شما مي‌گم اين غذارو درست كنين به امتحانش مي‌ارزه در ضمن در شيراز هميشه اين برنج رو با خورش قيمه مصرف مي‌كنن.
برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمك خيس كرده داخل آب درحال جوش مي‌‌ريزيم. كمي زردچوبه به آن افزوده، يكي، دو جوش كه زد آبكش مي‌‌كنيم. شكر را با دو ليوان آب جوشانده تا حل شود. يك قاشق چايخوري زعفران ساييده شده را در آب جوش حل كرده به شيره شكر اضافه مي‌كنيم و دو قاشق روغن نيز به آن مي‌افزاييم. برنج را دم كرده و قبل از دم كشيدن كامل با كفگير داخل ظرف ديگر منتقل مي‌‌كنيم. شيره شكر را روي برنج ريخته و با هم مخلوط كرده دوباره آن را با حرارت ملايم دم مي‌كنيم. پس از دم كشيدن شكرپلو، خلال پسته بادام و پوست نارنگي را با هم تفت داده و روي شكرپلو مي‌ريزيم.
 
بالا