B a R a N
مدير ارشد تالار
شیرازی پلو
مواد لازم:
• یک پیمانه برنج برای هر نفر
• 5 تا 6 عدد زرده تخممرغ
• یک پیمانه ماست چکیده
• 700 گرم مرغ
• 250 گرم روغن مایع
• 100 گرم کره
• دو قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
• 5 عدد بادنجان متوسط
• 3 قاشق غذاخوری زرشک
• 4 قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
2. مرغ را به همراه پیاز، نمک و فلفل سیاه روی شعله متوسط قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله برنج را نیز آبکش کنید.
3. زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید. بادنجان ها را صورت حلقههای نازک برش بزنید و سرخ کنید.
4. زرده تخممرغ را با ماست و زعفران آب کرده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. روغن و کره را به این مواد اضافه کنید. سپس برنج را اضافه کنید. کف ظرف پیرکس را چرب کنید نیمی از برنج را بریزید. روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. سپس تکههای مرغ را روی آن بگذارید. در لایه بعدی، بادنجانهای سرخ شده بچینید و روی همه مواد کمی نمک و فلفل بپاشید تا مزهدار شوند. فقط دوسوم ظرف را با مواد پر کنید تا برنج جای دم کشیدن داشته باشد.
5. آب مرغ را روی برنج بریزید و در ظرف را با فویل بپوشانید. روی فویل چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود و برنج خمیر نشود. سپس آن را به مدت یک ساعت و نیم در فر قرار دهید.
6. برای سرو، ظرف را داخل دیس گرد برگردانید و با ماست چکیده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.
مواد لازم:
• یک پیمانه برنج برای هر نفر
• 5 تا 6 عدد زرده تخممرغ
• یک پیمانه ماست چکیده
• 700 گرم مرغ
• 250 گرم روغن مایع
• 100 گرم کره
• دو قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
• 5 عدد بادنجان متوسط
• 3 قاشق غذاخوری زرشک
• 4 قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام
• نمک و فلفل سیاه

1. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.
2. مرغ را به همراه پیاز، نمک و فلفل سیاه روی شعله متوسط قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله برنج را نیز آبکش کنید.
3. زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید. بادنجان ها را صورت حلقههای نازک برش بزنید و سرخ کنید.
4. زرده تخممرغ را با ماست و زعفران آب کرده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. روغن و کره را به این مواد اضافه کنید. سپس برنج را اضافه کنید. کف ظرف پیرکس را چرب کنید نیمی از برنج را بریزید. روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. سپس تکههای مرغ را روی آن بگذارید. در لایه بعدی، بادنجانهای سرخ شده بچینید و روی همه مواد کمی نمک و فلفل بپاشید تا مزهدار شوند. فقط دوسوم ظرف را با مواد پر کنید تا برنج جای دم کشیدن داشته باشد.
5. آب مرغ را روی برنج بریزید و در ظرف را با فویل بپوشانید. روی فویل چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود و برنج خمیر نشود. سپس آن را به مدت یک ساعت و نیم در فر قرار دهید.
6. برای سرو، ظرف را داخل دیس گرد برگردانید و با ماست چکیده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.