• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شیرینی آردی

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم:

  • کره / 100 گرم
  • روغن جامد / 100 گرم
  • پودر شکر / 75 گرم
  • آرد ذرت / 65 گرم
  • آرد سفید قنادی / 200 گرم
  • بیکینگ پودر / 1/8 قاشق چایخوری
  • وانیل / 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر هل / 1/2 قاشق چایخوری
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود. پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند. سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید. و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید. به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.
image-6B26_5163D498.jpg

"از سمت چپ دومین شیرینی، شیرینی آردی است. عکس تکی ازشون نداشتم. من بدون تزیین خاصی درست کردم، شما طبق سلیقه خودتون میتونید از شکر رنگی یا کنجد و مغز ها استفاده کنید و یا رومالی از زرده تخم مرغ، سفیده تخم مرغ بهش بزنید. این شیرینی خیلی ترده و واقعا در دهان آب میشه. امیدوارم خوشتون بیاد"
 
بالا