پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
"از سمت چپ دومین شیرینی، شیرینی آردی است. عکس تکی ازشون نداشتم. من بدون تزیین خاصی درست کردم، شما طبق سلیقه خودتون میتونید از شکر رنگی یا کنجد و مغز ها استفاده کنید و یا رومالی از زرده تخم مرغ، سفیده تخم مرغ بهش بزنید. این شیرینی خیلی ترده و واقعا در دهان آب میشه. امیدوارم خوشتون بیاد"
- کره / 100 گرم
- روغن جامد / 100 گرم
- پودر شکر / 75 گرم
- آرد ذرت / 65 گرم
- آرد سفید قنادی / 200 گرم
- بیکینگ پودر / 1/8 قاشق چایخوری
- وانیل / 1/8 قاشق چایخوری
- پودر هل / 1/2 قاشق چایخوری

"از سمت چپ دومین شیرینی، شیرینی آردی است. عکس تکی ازشون نداشتم. من بدون تزیین خاصی درست کردم، شما طبق سلیقه خودتون میتونید از شکر رنگی یا کنجد و مغز ها استفاده کنید و یا رومالی از زرده تخم مرغ، سفیده تخم مرغ بهش بزنید. این شیرینی خیلی ترده و واقعا در دهان آب میشه. امیدوارم خوشتون بیاد"