پانته آ
متخصص بخش
مواد اولیه :
* کره ۷۵ گرم
* پودر شکر ۸۰ گرم
* زرده تخممرغ یک عدد
* پودر نسکافه سه قاشق غذاخوری
* پودر دارچین یک قاشق چایخوری
* شیر ۱/۴ پیمانه
* آرد به میزان لازم
* وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود، زرده تخممرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید. وانیل، نسکافه و دارچین را اضافه کرده سپس شیر ولرم و آرد را با مواد مخلوط نموده، خمیر را ورز داده در کیسه حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید. با وردنه روی سطح صاف خمیر را پهن کرده با قالب دلخواه آن را قالب زده داخل سینی که از قبل چرب کردهاید بچینید. دستگاه را با کانوکشن ۱۷۰ گرم کرده حدود هشت دقیقه زمان دهید.
نکته:هر سینی حدود هشت دقیقه زمان پخت نیاز دارد
* کره ۷۵ گرم
* پودر شکر ۸۰ گرم
* زرده تخممرغ یک عدد
* پودر نسکافه سه قاشق غذاخوری
* پودر دارچین یک قاشق چایخوری
* شیر ۱/۴ پیمانه
* آرد به میزان لازم
* وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود، زرده تخممرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید. وانیل، نسکافه و دارچین را اضافه کرده سپس شیر ولرم و آرد را با مواد مخلوط نموده، خمیر را ورز داده در کیسه حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید. با وردنه روی سطح صاف خمیر را پهن کرده با قالب دلخواه آن را قالب زده داخل سینی که از قبل چرب کردهاید بچینید. دستگاه را با کانوکشن ۱۷۰ گرم کرده حدود هشت دقیقه زمان دهید.
نکته:هر سینی حدود هشت دقیقه زمان پخت نیاز دارد