پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم : آرد گندم 1 فنجان آرد ذرت 1/2 فنجان تخم مرغ 3 عددشیر 5 قاشق غذاخوری پور قند به میزان لازم شربت به میزان لازم
تخم مرغ را خوب بهم می زنیم شیر را به آن افزوده وبعد آرد را داخل مواد الک کرده خوب مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی شود سپس به مدت 1 ساعت خمیر را در یک کیسه نایلونی می گذاریم بماند تا ور بیاد.بعد از 1 ساعت روی سطح صافی آرد می پاشیم وخمیر را به قطر 1 میلی با وردنه باز کرده وبا قالب برش زده وسط آنرا به سمت داخل جمع کرده (مثل پروانه ) ویا خیلی راحت وسط آنرا می پیچانیم ودر روغن داغ سرخ می کنیم وپس از خنک شدن روی آن پودر قند می پاشیم ویا بعد از سرخ شدن شیرینی ها را داخل شربت غلتانده وبا پودر پسته تزئین می کنیم .
طرز تهیه شربت1لیوان آب و 1/5 لیوان شکر و 2 قاشق زعفران آب شده را روی حرارت
می گذاریم تا کمی غلظت پیدا کند ..
تخم مرغ را خوب بهم می زنیم شیر را به آن افزوده وبعد آرد را داخل مواد الک کرده خوب مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی شود سپس به مدت 1 ساعت خمیر را در یک کیسه نایلونی می گذاریم بماند تا ور بیاد.بعد از 1 ساعت روی سطح صافی آرد می پاشیم وخمیر را به قطر 1 میلی با وردنه باز کرده وبا قالب برش زده وسط آنرا به سمت داخل جمع کرده (مثل پروانه ) ویا خیلی راحت وسط آنرا می پیچانیم ودر روغن داغ سرخ می کنیم وپس از خنک شدن روی آن پودر قند می پاشیم ویا بعد از سرخ شدن شیرینی ها را داخل شربت غلتانده وبا پودر پسته تزئین می کنیم .
طرز تهیه شربت1لیوان آب و 1/5 لیوان شکر و 2 قاشق زعفران آب شده را روی حرارت
می گذاریم تا کمی غلظت پیدا کند ..

پیوست ها
آخرین ویرایش: