• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شیرینی پای سیب

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
پای سیب.jpg

مواد لازم:
سیب - ۱ عدد درشت
خمیر هزارلا یا پف - ۲۰۰ گرم
دارچین - ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر - ۱ قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو ترش - ۱ قاشق چایخوری
لیمو ترش - نیمه
مواد داخل سیب
گردو خرد شده - ۱ قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده - ۱ قاشق چایخوری
خرده های سیب - ۱ قاشق غذاخوری
برای رویه پای سیب
زرده تخم مرغ - ۱ عدد
عسل - ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
پوست سیب را می گیریم.
قسمت میانی سیب را کمی خالی می کنیم.
لیمو ترش نیمه شده را به تمام بدنه سیب زده تا سیب، با آبلیمو ترش مرطوب شود.
مخلوط دارچین، شکر و رنده پوست لیمو ترش را به تمام بدنه سیب می چسبانیم تا سیب مزه دار شود.
خرده های سیب را که از قسمت میانی سیب در آوردیم، با چاقو ریزتر کرده، با گردو و شکلات مخلوط کرده و داخل سیب را با این مخلوط پر می کنیم.
نوارهای ۱/۵ سانتی از خمیر پف بریده و سیب را با این خمیر باند پیج می کنیم.
۳ عدد برگ از خمیر آماده کرده و یه خمیر می چسبانیم.
زرده تخم مرغ را بوسیله برس به همه قسمتهای سیب می زنیم.
بر روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار می دهیم.
داخل فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.
مقداری عسل را بوسیله برس روی سیب داغ زده تا براق و خوشرنگتر شود.

:گل:
 
بالا