پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
شکر: 200 گرم
کر یا مارگارین نرم: 200 گرم
تخم مرغ: 1 دونه
وانیل: یک چهارم ق چایخوری
رنده پوست پرتقال: 1 ق چایخوری
آرد: 335 گرم
شکر رنگی و شکلات چیچسی: برای تزیین
طرز پخت:
شکر و کره رو 1 تا 2 دقیقه با همزن می زنیم .. بعد تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه می کنیم و بازم هم می زنیم.
حالا آرد رو کم کم اضافه می کنیم و با قاشق یا دست مخلوط می کنیم مواد رو. خمیر نرم و لطیفی بدست میاد
که باید با پوشش، یک ساعت توی یخچال استراحت کنه.
بعد از یک ساعت خمیر رو خارج می کنیم و می شینیم گیلی گیلی باااااااازی
)))))) سینی فر رو دم دستمون میذاریم...شکر رنگی رو هم توی ظرف گود می ریزیم و اونم کنا ردستمون میذاریم.....فر رو روی 190 روشن می کنیم (دستور اینو گفته ولی من 160 گذاشتم ..معمولا برای شیرینی 160 یا 170 میذارم) از خمیر به اندازه 1 قاشق چایخوری برمی داریم و گلوله می کنیم...نصف گلوله رو توی شکر رنگی فرو می کنیم و از سمت بدون شکر توی سینی می چینیم
وقتی سینی پر شد، یه چاقوی تیز برمی داریم و یه برش عمیق روی گلوله ها می زنیم اما مواظبیم که تا ته نره و خمیر بریده نشه از زیرش. حالا دو برش مورب هم روی برش قبلی می دیم تا 6 قسمت بشه
سینی رو به فر منتقل می کنیم و اجازه میدیم 10 تا 12 دقیقه شیرینی هامون آماده بشه...اگه برشهاتون رو خوب و درست زدیه باشین (عمیق) گلبرگها باز میشن و شکل خوشگلی پیدا می کنن. راستی می دونین که این زمان ممکنه با فر شما تغییر کنه ... پس چک کنین لطفا ... وقتی از فر درآوردین تا داغ هستن یه دونه شکلات چیپسی روی هرکدوم بذارین و اجازه بدین شیرینی ها خنک بشن
شیرینی هاتون رو توی ظرف دردار و بیرون یخچال نگه دارین ..البته این چون توش تخم مرغ داره شاید بهتر باشه توی یخچال بمونه..اگه یخچال گذاشتین حتما حداقل نیم ساعت قبل از سرو بیرون بیارین
اینم گل های خوشمل من کنار شیرینی کشمشی که با یه تغییر کوچیک درست کردمشون..حتما برین پست شیرینی کشمشی رو بخونین که دستورش رو یه تغییر کوچولو دادم و دیگه نخواستم پست جدید بذارم براش
شکر: 200 گرم
کر یا مارگارین نرم: 200 گرم
تخم مرغ: 1 دونه
وانیل: یک چهارم ق چایخوری
رنده پوست پرتقال: 1 ق چایخوری
آرد: 335 گرم
شکر رنگی و شکلات چیچسی: برای تزیین
طرز پخت:
شکر و کره رو 1 تا 2 دقیقه با همزن می زنیم .. بعد تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه می کنیم و بازم هم می زنیم.




شیرینی آسون و بی دردسر و خوشگلیه که کنار بقیه شیرینی های عید جلوه خوشگلی به میز پذیرایی تون میده

از نظر طعم و مزه هم خیلی عالی..منو یه جورایی یاد پاپاتیا انداخت مزه ش ولی با عطر و طعم بهتر

