B a R a N
مدير ارشد تالار
شیش انداز گیلانی
مواد لازم
• 250 گرم مغز گردوی آسیاب شده
• یک پیمانه پیاز رنده شده
• 5 عدد بادنجان قلمی متوسط
• 3 پیمانه آب سرد
• نصف پیمانه رب انار
• نمک
طرز تهیه
1. مغز گردو را آسیاب یا دوبار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.
2. پیاز را داخل تابه در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شود. مغز گردو را به آن اضافه کنید. سپس سه پیمانه آب سرد اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.
3. بادنجان ها را پوست بگیرید و آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. کمی نمک روی آنها بپاشید و در آبکش قرار دهید تا آب سیاه آنها خارج شود. سپس آنها را در روغن سرخ و با رب انار رقیق شده، به مغز گردو اضافه کنید.
4. این غذا باید کمی آبدار و جا افتاده باشد.

مواد لازم
• 250 گرم مغز گردوی آسیاب شده
• یک پیمانه پیاز رنده شده
• 5 عدد بادنجان قلمی متوسط
• 3 پیمانه آب سرد
• نصف پیمانه رب انار
• نمک
طرز تهیه
1. مغز گردو را آسیاب یا دوبار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.
2. پیاز را داخل تابه در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شود. مغز گردو را به آن اضافه کنید. سپس سه پیمانه آب سرد اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.
3. بادنجان ها را پوست بگیرید و آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. کمی نمک روی آنها بپاشید و در آبکش قرار دهید تا آب سیاه آنها خارج شود. سپس آنها را در روغن سرخ و با رب انار رقیق شده، به مغز گردو اضافه کنید.
4. این غذا باید کمی آبدار و جا افتاده باشد.