• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شیش انداز گیلانی

B a R a N

مدير ارشد تالار
شیش انداز گیلانی

224879_968.jpg


مواد لازم

• 250 گرم مغز گردوی آسیاب شده
• یک پیمانه پیاز رنده شده
• 5 عدد بادنجان قلمی متوسط
• 3 پیمانه آب سرد
• نصف پیمانه رب انار
• نمک

طرز تهیه

1. مغز گردو را آسیاب یا دوبار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.

2. پیاز را داخل تابه در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شود. مغز گردو را به آن اضافه کنید. سپس سه پیمانه آب سرد اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.

3. بادنجان ها را پوست بگیرید و آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. کمی نمک روی آنها بپاشید و در آبکش قرار دهید تا آب سیاه آنها خارج شود. سپس آنها را در روغن سرخ و با رب انار رقیق شده، به مغز گردو اضافه کنید.

4. این غذا باید کمی آبدار و جا افتاده باشد.
 
بالا