پانته آ
متخصص بخش

طرزتهیه
[h=3]پیتزا استوایی
مواد خمیر :
آرد سفید 350 گرم
– شکر 1 تا 2 قاشق چایخوری سرخالی
– نمک 1 قاشق چایخوری سرخالی
– مایه خمیر خشک فعال 1 قاشق چایخوری
– آب گرم 38 درجه4/3 فنجان
– روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
مواد روی
[h=3]پیتزا : – خمیر
[h=3]پیتزا ساده یک عدد – خرما پوست گرفته هسته جدا از وسط نصف شده 250 گرم
– آناناس به قطعات کوچک خرد شده
– کیوی 2 عدد به قطعات کوچک خرد شده
–
[h=3]پنیر خامه ای 125 گرم
طرز تهیه :
آرد داخل کاسه ریخته ( البته الک شده ، از الک ریز رد شده ) سپس مایه خمیر خشک را به آن اضافه کرده ( بصورت خشک ) و خوب مخلوط می کنیم 4/3 فنجان آب را با شکر ذکر شده کاملا
[h=3]ترکیب کرده و شکر را در آب حل می کنیم سپس به آرد اضافه کرده و رطوبت و آب را کم کم به آرد با ورز دادن اضافه می کنیم همراه با نمک روغن زیتون و 10 دقیقه دیگر هم این کار را ادامه داده سپس در یک ظرف دربسته به مدت 30 دقیقه در حرارت[h=3]آشپزخانه استراحت داده سپس چانه کرده روی تخته کار با وردنه تسطیح کرده و داخل یک بشقاب تفلون چرب شده استراحت ثانویه را داده پس از تخمیر دوم گاز فر با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد یا درجه 6 گاز به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط می پزیم . سپس بیرون آورده تا ترد شود .
خرما راپوست گرفته هسته جدا کرده نصف می کنیم مقداری را نگه داشته و مقداری دیگری را هم به قطعات کوچک خرد کرده و با [h=3]پنیر خامه ای [h=3]ترکیب کرده تا یک[h=3]ترکیبیک دست بدست آید . آناناس را به قطعات کوچک خرد کرده و کیوی را پوست گرفته اسلایس می کنیم سپس روی خمیر [h=3]پیتزا با یک قاشق غذاخوری [h=3]ترکیب خرما و[h=3]پنیر را یکنواخت پخش می کنیم سپس به ترتیب و پله پله اول آناناس پس کیوی را و بعد از آن دوباره آناناس ( این کار را تا آخر ادامه می دهیم ) . و در آخر خرما پوست گرفته را روی کار می چینیم .