• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرزتهیه ی کوفته باقلا!

ARASH CHIRIK

کاربر ويژه
آشپزی - انواع کوفته - طرز تهیه کوفته باقلا

ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته ...
f09f02.jpg

مواد لازم برای تهیه



- گوشت مغزران 3 بار چرخ شده 500 گرم - سبزی کوفته ریز خرد شده 500 تا 400 گرم شامل تره، شبت، ترخون و مرزه
- برنج خیس خورده1پیمانه
- مغز باقلا تمیز شده 400 گرم
-کره 50 گرم
- پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
- آلو 10 عدد
- نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم.
 
بالا