مواد لازم:
كره: (نرم شده در دماي اتاق) 125 گرم
وانيل: نصف قاشق چايخوري
شكر: نصف ليوان
تخممرغ: 2 عدد
آرد: 1/5 ليوان
بيكينگپودر: 2 قاشق مرباخوري
شير: يك سوم ليوان
براي طراحي كيك به شكل خانه، ابتدا بايد كيكاسفنجي يا كيك كرهاي كه طرز تهيه آن را در ذيلميخوانيد، تهيه كنيد.
طرز تهيه:
-1 كره و وانيل را با همزن ميزنيم تا حالت كرمپيدا كند.
-2 شكر را به كره افزوده و هم ميزنيم (به مدت5 دقيقه).
-3 تخممرغها را يكي يكي اضافه كرده و همزدن را ادامه ميدهيم.
-4 آرد و بيكينگپودر را با هم مخلوط ميكنيم.
-5 شير و آرد را كمكم و در دو مرحله به مخلوطكره و شكر ميافزاييم.
-6 قالب مربع شكلي را در اندازه 20 سانتيمترانتخاب ميكنيم، مواد كيك را پس از چرب كردنقالب، درون آن ميريزيم و در فر كه از 15 دقيقهقبل در دماي 175 درجه سانتيگراد گرم شده،ميگذاريم تا بپزد.
كيك خانهاي:
-1 براي تهيه اين كيك به 3 تكه كيك به شكلمربع به ضلع 20 سانتيمتر (براي درست كردنديوارهاي خانه)، دو تكه كيك مستطيلي به ابعاد10‚20 سانتيمتر جهت پوشاندن سقف 80 گرمخامه شيرين شده و تكههايي از آناناس نياز داريم.
-2 سه قطعه كيك مربع شكل را روي هم قرارداده و كنارههاي آن را با رنده صاف ميكنيم.
-3 لابه لاي كيكها را با خامه فرم گرفته وتكههايي از آناناس ميپوشانيم.
-4 رو و كنارههاي كيك را يك لايه نازك از خامهفرم گرفته ميكشيم.
-5 از خامه فرم گرفته برداشته و كنارههاي كيكو سپس روي كيك را با صافكن صاف ميكنيم.
-6 دو تكه مستطيل را به صورت زاويهدار كنار همقرار ميدهيم تا سقف را بسازيم. بين اين دو تكه رابا خردههاي كيك و خامه پر كرده و روي تكهها رانيز با خامه فرم گرفته صاف ميكنيم.
-7 روي كيك را با ني شور و شكلاتهاي رنگي بهدلخواه تزيين ميكنيم.
توجه 1: معمولا كيك كرهاي را يك روز قبل تهيهميكنند تا طراحي و برش كيك به اشكال مختلفبه راحتي انجام شود.
كره: (نرم شده در دماي اتاق) 125 گرم
وانيل: نصف قاشق چايخوري
شكر: نصف ليوان
تخممرغ: 2 عدد
آرد: 1/5 ليوان
بيكينگپودر: 2 قاشق مرباخوري
شير: يك سوم ليوان
براي طراحي كيك به شكل خانه، ابتدا بايد كيكاسفنجي يا كيك كرهاي كه طرز تهيه آن را در ذيلميخوانيد، تهيه كنيد.
طرز تهيه:
-1 كره و وانيل را با همزن ميزنيم تا حالت كرمپيدا كند.
-2 شكر را به كره افزوده و هم ميزنيم (به مدت5 دقيقه).
-3 تخممرغها را يكي يكي اضافه كرده و همزدن را ادامه ميدهيم.
-4 آرد و بيكينگپودر را با هم مخلوط ميكنيم.
-5 شير و آرد را كمكم و در دو مرحله به مخلوطكره و شكر ميافزاييم.
-6 قالب مربع شكلي را در اندازه 20 سانتيمترانتخاب ميكنيم، مواد كيك را پس از چرب كردنقالب، درون آن ميريزيم و در فر كه از 15 دقيقهقبل در دماي 175 درجه سانتيگراد گرم شده،ميگذاريم تا بپزد.
كيك خانهاي:
-1 براي تهيه اين كيك به 3 تكه كيك به شكلمربع به ضلع 20 سانتيمتر (براي درست كردنديوارهاي خانه)، دو تكه كيك مستطيلي به ابعاد10‚20 سانتيمتر جهت پوشاندن سقف 80 گرمخامه شيرين شده و تكههايي از آناناس نياز داريم.
-2 سه قطعه كيك مربع شكل را روي هم قرارداده و كنارههاي آن را با رنده صاف ميكنيم.
-3 لابه لاي كيكها را با خامه فرم گرفته وتكههايي از آناناس ميپوشانيم.
-4 رو و كنارههاي كيك را يك لايه نازك از خامهفرم گرفته ميكشيم.
-5 از خامه فرم گرفته برداشته و كنارههاي كيكو سپس روي كيك را با صافكن صاف ميكنيم.
-6 دو تكه مستطيل را به صورت زاويهدار كنار همقرار ميدهيم تا سقف را بسازيم. بين اين دو تكه رابا خردههاي كيك و خامه پر كرده و روي تكهها رانيز با خامه فرم گرفته صاف ميكنيم.
-7 روي كيك را با ني شور و شكلاتهاي رنگي بهدلخواه تزيين ميكنيم.
توجه 1: معمولا كيك كرهاي را يك روز قبل تهيهميكنند تا طراحي و برش كيك به اشكال مختلفبه راحتي انجام شود.