Miss zahra
متخصص بخش تکنولوژی
[h=2]مواد لازم:پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲/۱ پیمانه
شکلات تخته ای ۸۰ گرم
پودر شکر ۳ قاشق غذاخوری
قهوه فوری ۱ پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون به مقدار لازم
پودر کاکائو و شکلات رنده شده برای تزئین
[h=2]طرز تهیه:مرحله ۱ - پنیر خامهای و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس خامهی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند.
مرحله ۲ - شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نرم شود.
مرحله ۳ - شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس ۳/۱ از قهوه سرد شده را کمکم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود.
مرحله ۴ - کف قالب گردی به قطر ۱۸ تا ۲۰ سانتیمتر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی از مخلوط خامه را روی آن بریزید. (در صورتی که مایل هستید تک نفره سرو کنید نیازی به پوشاندن ظرف مورد نظرتان با پلاستیک نمیباشد)
مرحله ۵ - لیدی فینگرها را در مابقی قهوه زده به اندازهای که فقط سطح بیسکوئیتها با آن تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند.
مرحله ۶ - مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیتها ریخته و دوباره روی آن را با لیدی فینگرهایی که در قهوه زدهاید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای ۶ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
مرحله ۷ - تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.
خامه فرم گرفته ۲/۱ پیمانه
شکلات تخته ای ۸۰ گرم
پودر شکر ۳ قاشق غذاخوری
قهوه فوری ۱ پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون به مقدار لازم
پودر کاکائو و شکلات رنده شده برای تزئین
[h=2]طرز تهیه:مرحله ۱ - پنیر خامهای و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس خامهی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند.
مرحله ۲ - شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نرم شود.
مرحله ۳ - شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس ۳/۱ از قهوه سرد شده را کمکم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود.
مرحله ۴ - کف قالب گردی به قطر ۱۸ تا ۲۰ سانتیمتر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی از مخلوط خامه را روی آن بریزید. (در صورتی که مایل هستید تک نفره سرو کنید نیازی به پوشاندن ظرف مورد نظرتان با پلاستیک نمیباشد)
مرحله ۵ - لیدی فینگرها را در مابقی قهوه زده به اندازهای که فقط سطح بیسکوئیتها با آن تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند.
مرحله ۶ - مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیتها ریخته و دوباره روی آن را با لیدی فینگرهایی که در قهوه زدهاید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای ۶ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
مرحله ۷ - تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.