دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی

مواد لازم :
گوشت بوقلمون / 300 گرم
سیبزمینی/ دو عدد
شوید خشك / دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده / یك عدد
تخم آفتابگردان / یك قاشق غذاخوری
روغنزیتون/ سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمك و زعفران / به میزان لازم
طرز تهیه خورش بوقلمون :
گوشت بوقلمون را به تكههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه كنید.
وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یك قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.
در ضمن، میتوانید این خورش را با نان و برنج میل كنید.
منبع : sooran.com
گوشت بوقلمون / 300 گرم
سیبزمینی/ دو عدد
شوید خشك / دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده / یك عدد
تخم آفتابگردان / یك قاشق غذاخوری
روغنزیتون/ سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمك و زعفران / به میزان لازم
طرز تهیه خورش بوقلمون :
گوشت بوقلمون را به تكههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه كنید.
وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یك قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.
در ضمن، میتوانید این خورش را با نان و برنج میل كنید.
منبع : sooran.com

...محبت زیادی همیشه آدمها را خراب میکند...