مواد اولیه :
طرز تهيه: گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پياز سرخ شده كمي تفت دهيد. دو تا سه ليوان آب داخل آن ريخته بگذاريد گوشت با حرارت ملايم آهسته بجوشد و بپزد. سيب هاي پوست گرفته را داخل قابلمه اي قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيب ها نبايد شكل خود را از دست بدهند. سپس كمي شكر، آبليمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا ميزاني كه بپزد و له نشود. سپس خورش را در ظرف كشيده و سيب ها را كنار آن قرار دهيد.
نكته:
1. مي توانيد به خورش سيب سرخ، مقداري سير در زمان سرخ شدن پيازها اضافه كنيد.
2. براي زيباتر شدن رنگ سيب ها مي توانيد از اسانس خوراكي قرمز در پخت آنها كمك بگيريد.
- گوشت ماهيچه يا مغز ران 500 گرم
- سيب سفيد يا قرمز متوسط هفت عدد
- پياز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوري
- روغن 100 گرم
- آبليمو نصف استكان
- زعفران ساييده شده و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
- رب گوجه فرنگي نصف قاشق سوپخوري
خورش سيب سرخ
نكته:
1. مي توانيد به خورش سيب سرخ، مقداري سير در زمان سرخ شدن پيازها اضافه كنيد.
2. براي زيباتر شدن رنگ سيب ها مي توانيد از اسانس خوراكي قرمز در پخت آنها كمك بگيريد.
