پانته آ
متخصص بخش
طرز تهیه دسر کاراملی
دسر کاراملی یه دسر خیلی آسون هست که با مواد کمی آماده میشه ، به فر و کلی وسیله ی شیرینی پزی نیاز نداره و درعین حال این دسر کاراملی خیلی خوشمزه ست ، اونقدی که همه عاشقش میشند.
مواد لازم برای دسر کاراملی :
بیسکویت پتی بور : ۳ بسته (بسته های ۱۲۵ گرمی)
خامه : ۴۰۰ میلی لیتر (۲ پاکت)
کارامل : ۳ بسته
شیر پرچرب : ۱/۵ لیوان (یک لیوان شیر گرم + نصف لیوان شیر با دمای معمولی)
طرز تهیه دسر کاراملی :
اول خامه ، پودر کارامل و نصف لیوان شیر رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه .
شیر گرم رو تو یه ظرف جدا میریزیم .
حالا کار اصلیمون از اینجا شروع میشه .
بیسکویت ها رو دونه دونه میزنیم تو شیر گرم و سریع بیرون میاریم (چون بیسکویت تو شیر گرم سریع وا میره) و کف ظرف مورد نظرمون میچینیم (من چهار تا چهار تا میزنم تو شیر)
وقتی یک ردیف بیسکویت رو چیدیم کمی از مخلوط کارامل و خامه روی بیسکویت ها میریزیم (جوری که سطح بیسکویت ها رو بپوشونه)
باز این کار رو ادامه میدیم تا وقتی که موادمون تموم بشه .
دور ظرف رو اگه کثیف شده تمیز میکنیم و بعد میزاریمش تو یخچال تا خودشو بگیره و حسابی خنک بشه .
حالا دسر کاراملی ما آماده س ت، با هر چیزی که دوست دارین میتونین تزیینش کنید .
نکته های مهم جهت تهیه دسر کاراملی:
برای این دسر فقط پودر کارامل استفاده میشه ، اون کارامل قهوه ای مایع رو تو دسر نمیریزیم چون رنگ دسر رو مات میکنه .
روی آخرین لایه مقدار بیشتری از مخلوط کارامل و خامه استفاده میکنیم چون بیسکویت رطوبت خامه و شیر رو جذب میکنه و اگه مواد کاراملی لایه آخر کم باشه بعد از سرد شدن بیسکویت ها از زیر دسر مشخص میشن و شکلش رو زشت میکنن . اونوقت مجبورین روی دسر رو با کلی چیز میز بپوشونین که این خودش باز زیبایی دسر رو میگیره .
این مقدار مواد برای یه ظرف مربع شکل به ابعاد ۲۲*۲۲ مناسبه .
مدت زمان موندن تو یخچال هم ۳-۲ ساعته ، اگه مدت کمی تو یخچال بمونه دسرمون حالت شل و وارفته پیدا میکنه و هر چه بیشتر بمونه دسر سفت تر میشه و حالت لایه لایه ای خودش رو بهتر نشون میده .
اگه خواستین دسر رو برای روز بعد استفاده کنید بعد از اینکه ۳-۲ ساعت تو یخچال موند روش رو سلفون بکشید و باز بزارید تو یخچال .
شاید فکر کنید شیرینی دسر کم باشه اما اصلا فکر اضافه کردن شکر رو نکنید چون واقعا به یه مولکول شکر اضافه هم نیاز نداره .
اگه خواستین از ترافل ، اسمارتیز ، شکلات سنگی و چیزهایی از این دست واسه تزیین استفاده کنید اونو همون موقع سرو روی دسر بریزید چون رنگ خودشونو به دسر پس میدن و روی دسر بد رنگ میشه .
دسر معمولا با خامه ی پر چرب درست میشه ، همونجور که تو عکسا دیدید من از خامه ی نیم چرب استفاده کردم چون فروشنده پر چربشو نداشت، در هر حال با هر دو نوع خامه یه نتیجه رو میگیرین . (این نکته واسه رفع ابهام بود)
و یه نکته ی خیلی مهم در دسر کاراملی :
به هیچ وجه واسه درست کردن این دسر از خامه ی خارجی استفاده نکنید . فقط و فقط خامه ی ایرانی استفاده کنید چون خامه ی خارجی به نظر من بد مزه و غیر قابل خوردن هست.

دسر کاراملی یه دسر خیلی آسون هست که با مواد کمی آماده میشه ، به فر و کلی وسیله ی شیرینی پزی نیاز نداره و درعین حال این دسر کاراملی خیلی خوشمزه ست ، اونقدی که همه عاشقش میشند.
مواد لازم برای دسر کاراملی :
بیسکویت پتی بور : ۳ بسته (بسته های ۱۲۵ گرمی)
خامه : ۴۰۰ میلی لیتر (۲ پاکت)
کارامل : ۳ بسته
شیر پرچرب : ۱/۵ لیوان (یک لیوان شیر گرم + نصف لیوان شیر با دمای معمولی)

طرز تهیه دسر کاراملی :
اول خامه ، پودر کارامل و نصف لیوان شیر رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه .


شیر گرم رو تو یه ظرف جدا میریزیم .
حالا کار اصلیمون از اینجا شروع میشه .
بیسکویت ها رو دونه دونه میزنیم تو شیر گرم و سریع بیرون میاریم (چون بیسکویت تو شیر گرم سریع وا میره) و کف ظرف مورد نظرمون میچینیم (من چهار تا چهار تا میزنم تو شیر)

وقتی یک ردیف بیسکویت رو چیدیم کمی از مخلوط کارامل و خامه روی بیسکویت ها میریزیم (جوری که سطح بیسکویت ها رو بپوشونه)

باز این کار رو ادامه میدیم تا وقتی که موادمون تموم بشه .


دور ظرف رو اگه کثیف شده تمیز میکنیم و بعد میزاریمش تو یخچال تا خودشو بگیره و حسابی خنک بشه .

حالا دسر کاراملی ما آماده س ت، با هر چیزی که دوست دارین میتونین تزیینش کنید .


نکته های مهم جهت تهیه دسر کاراملی:
برای این دسر فقط پودر کارامل استفاده میشه ، اون کارامل قهوه ای مایع رو تو دسر نمیریزیم چون رنگ دسر رو مات میکنه .
روی آخرین لایه مقدار بیشتری از مخلوط کارامل و خامه استفاده میکنیم چون بیسکویت رطوبت خامه و شیر رو جذب میکنه و اگه مواد کاراملی لایه آخر کم باشه بعد از سرد شدن بیسکویت ها از زیر دسر مشخص میشن و شکلش رو زشت میکنن . اونوقت مجبورین روی دسر رو با کلی چیز میز بپوشونین که این خودش باز زیبایی دسر رو میگیره .
این مقدار مواد برای یه ظرف مربع شکل به ابعاد ۲۲*۲۲ مناسبه .
مدت زمان موندن تو یخچال هم ۳-۲ ساعته ، اگه مدت کمی تو یخچال بمونه دسرمون حالت شل و وارفته پیدا میکنه و هر چه بیشتر بمونه دسر سفت تر میشه و حالت لایه لایه ای خودش رو بهتر نشون میده .
اگه خواستین دسر رو برای روز بعد استفاده کنید بعد از اینکه ۳-۲ ساعت تو یخچال موند روش رو سلفون بکشید و باز بزارید تو یخچال .
شاید فکر کنید شیرینی دسر کم باشه اما اصلا فکر اضافه کردن شکر رو نکنید چون واقعا به یه مولکول شکر اضافه هم نیاز نداره .
اگه خواستین از ترافل ، اسمارتیز ، شکلات سنگی و چیزهایی از این دست واسه تزیین استفاده کنید اونو همون موقع سرو روی دسر بریزید چون رنگ خودشونو به دسر پس میدن و روی دسر بد رنگ میشه .
دسر معمولا با خامه ی پر چرب درست میشه ، همونجور که تو عکسا دیدید من از خامه ی نیم چرب استفاده کردم چون فروشنده پر چربشو نداشت، در هر حال با هر دو نوع خامه یه نتیجه رو میگیرین . (این نکته واسه رفع ابهام بود)
و یه نکته ی خیلی مهم در دسر کاراملی :
به هیچ وجه واسه درست کردن این دسر از خامه ی خارجی استفاده نکنید . فقط و فقط خامه ی ایرانی استفاده کنید چون خامه ی خارجی به نظر من بد مزه و غیر قابل خوردن هست.