• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه دو نوع دسر خوشمزه جدید (بیسکویت و زردالو)

tabesh

New member
مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی با شکلات
خامه سفت دو قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای یک بسته 150 گرمی
بیسکویت کاکائویی 20 عدد
شکلات تیره 180 گرم
پودر شکر پنج قاشق غذاخوری
نسکافه یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
بیسکویت ساده 20 عدد


با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از «دسر بیسکویتی با شکلات» خواهیم داشت.

مواد لازم
قالب تفلون به شکل مستطیل به طول 26 سانت و همزن برقی.
1349414345219206244172203912001819814120215.gif
7911253294943021653434422911153132103.jpg


70 گرم خامه پاستوریزه سفت معادل 2 قاشق غذاخوری سرپر. یک قاشق غذاخوری نسکافه معادل 5 گرم.
12719770129174233114737749722848137105185.gif
11821041199199126246991834643982241996080.jpg

یک بسته بیسکویت ساده پتی بور معادل 20 عدد بیسکویت یعنی صد گرم. یک بسته یسکویت کاکائویی پتی بور معادل 20 عدد بیسکویت (صد گرم).
748345791161222012320018566209111908156.gif
2423869119159179178167412110218735527.jpg

پنج قاشق غذاخوری پودر شکر معادل 100 گرم. یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل 5 گرم.
228190247186159679126531155604384212217.jpg
15313016411869233192150229245172254069141149.jpg

یک بسته صد و پنجاه گرمی پنیر خامه‌ای. صد و هشتاد گرم شکلات تخته ای تیره معادل دو بسته شکلات 90 گرمی 60 الی 70 درصد خلوص.
16920206498816020288132771231617186236.gif
751633471235371082034914418824019715121179.jpg


طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات
صد و پنجاه گرم پنیر خامه ای را با چهار قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.
20150228155324395_deser2.jpg

170 گرم شکلات تیره را خرد کرده در یک کاسه می‌ریزیم و روی کتری در حال جوش یا در مایکروویو می‌گذاریم تا ذوب شود. سپس یک قاشق پودر کاکائو به شکلات ذوب شده اضافه کرده، هم می‌زنیم و آن را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کرده، هم می‌زنیم.
20150228155324415_deser3.jpg

هفتاد گرم (2 قاشق غذاخوری سرپر) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و نوک قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه با همزن برقی می‌زنیم تا غلیظ شده و فرم بگیرد یعنی جای پره‌های همزن از روی خامه محو نشود.
20150228155324431_deser4.jpg

خامه فرم گرفته را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس یک قاشق پودر نسکافه را در یک قاشق آب جوش حل کرده، به مواد اخیر اضافه می‌کنیم تا مایه شکلاتی آماده شود.
20150228155324444_deser5.jpg

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت قرار می‌دهیم. کمی از مایه شکلاتی را ته قالب ریخته و بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را یکی در میان به مایه شکلاتی آغشته کرده، در قالب قرار می‌دهیم. در نهایت قالب را با مایه شکلاتی پر کرده، آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.
20150228155324459_deser6.jpg


دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم و کمی شکلات تخته‌ای روی آن رنده می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را به صورت اریب برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

20150228155324474_deser7.jpg

دسر بیسکویتی با شکلات آماده پذیرایی می‌باشد.
نوش جان
20150228155324494_deser8.jpg

کالری موجود در دسر بیسکویتی با شکلات
مقدار کالری موجود در کل دسر حدوداً 3000 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک برش (یک هشتم آن) دسر 375 کیلوکالری می‌باشد.


7339143433823111512695129163231349014211.jpg

مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله
خامه 250 گرم
پودر شکر 6 قاشق غذاخوری
زردآلو نیم کیلوگرم
پودر ژله زردآلو 2 بسته
وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
زردآلو و گیلاس چند عدد برای تزئین


با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماست‌خوری از «دسر زردآلو با ژله» خواهیم داشت.

مواد لازم
چهارده عدد زردآلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی.
16421616926231801571021023121218436230150.jpg
12917091423611595735833175233121713848.jpg

شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل.
161101106214705222612319512473319718624154.gif
23919021682215162240255971381943611513769156.jpg

دو بسته پودر ژله زردآلو یا موز یا لیمو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد زردآلو، گیلاس و اسمارتیز برای تزئین
24921318419129245139226215792154514219024893.jpg
791223770139318121134134943618112644169.jpg





طرز تهیه دسر زردآلو با ژله
زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوط کن می‌ریزیم. 5 قاشق آب و 3 قاشق شکر به آن اضافه می‌کنیم.
20150609104747766_deser2.jpg

بعد از مخلوط کردن، دو پیمانه پوره زردآلو خواهیم داشت.
20150609104747779_deser3.jpg

یک بسته پودر ژله را به‌تدریج در یک پیمانه آب جوش (یک فنجان سرپر) حل می‌کنیم.
20150609104747793_deser4.jpg

نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره زردآلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
20150609104747850_deser5.jpg

250 گرم خامه پاستوریزه را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.
20150609104747865_deser6.jpg

آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.
20150609104747877_deser7.jpg

مخلوط پوره زردآلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود.
20150609104747889_deser8.jpg

دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف‌های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.
20150609104747902_deser9.jpg

برای تزئین، می‌توان یک عدد زردآلو را برش زده، همراه یک گیلاس روی دسر قرار داد سپس ظرف‌های دسر را دو الی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.
20150609104747709_deser10.jpg

1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر تزئین شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را 5 الی 6 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود.
20150609104747739_deser11.jpg

دسر آماده پذیرایی می‌باشد.
نوش جان
20150609104747752_deser12.jpg


کالری موجود در دسر زردآلو با ژله
مقدار کالری موجود در کل دسر حدود 2350 کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از این دسر حدود 235 کیلوکالری می‌باشد.
 
بالا