مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی با شکلات
خامه سفت دو قاشق غذاخوری
پنیر خامهای یک بسته 150 گرمی
بیسکویت کاکائویی 20 عدد
شکلات تیره 180 گرم
پودر شکر پنج قاشق غذاخوری
نسکافه یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
بیسکویت ساده 20 عدد
مواد لازم
قالب تفلون به شکل مستطیل به طول 26 سانت و همزن برقی.
70 گرم خامه پاستوریزه سفت معادل 2 قاشق غذاخوری سرپر. یک قاشق غذاخوری نسکافه معادل 5 گرم.
یک بسته بیسکویت ساده پتی بور معادل 20 عدد بیسکویت یعنی صد گرم. یک بسته یسکویت کاکائویی پتی بور معادل 20 عدد بیسکویت (صد گرم).
پنج قاشق غذاخوری پودر شکر معادل 100 گرم. یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل 5 گرم.
یک بسته صد و پنجاه گرمی پنیر خامهای. صد و هشتاد گرم شکلات تخته ای تیره معادل دو بسته شکلات 90 گرمی 60 الی 70 درصد خلوص.
طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات
صد و پنجاه گرم پنیر خامه ای را با چهار قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم.
170 گرم شکلات تیره را خرد کرده در یک کاسه میریزیم و روی کتری در حال جوش یا در مایکروویو میگذاریم تا ذوب شود. سپس یک قاشق پودر کاکائو به شکلات ذوب شده اضافه کرده، هم میزنیم و آن را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کرده، هم میزنیم.
هفتاد گرم (2 قاشق غذاخوری سرپر) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر میگذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه با همزن برقی میزنیم تا غلیظ شده و فرم بگیرد یعنی جای پرههای همزن از روی خامه محو نشود.
خامه فرم گرفته را اضافه کرده، هم میزنیم. سپس یک قاشق پودر نسکافه را در یک قاشق آب جوش حل کرده، به مواد اخیر اضافه میکنیم تا مایه شکلاتی آماده شود.
یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت قرار میدهیم. کمی از مایه شکلاتی را ته قالب ریخته و بیسکویتهای ساده و کاکائویی را یکی در میان به مایه شکلاتی آغشته کرده، در قالب قرار میدهیم. در نهایت قالب را با مایه شکلاتی پر کرده، آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا سفت شود.
دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، پلاستیک روی آن را جدا میکنیم و کمی شکلات تختهای روی آن رنده میکنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را به صورت اریب برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود.
دسر بیسکویتی با شکلات آماده پذیرایی میباشد.
نوش جان
کالری موجود در دسر بیسکویتی با شکلات
مقدار کالری موجود در کل دسر حدوداً 3000 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک برش (یک هشتم آن) دسر 375 کیلوکالری میباشد.
مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله
خامه 250 گرم
پودر شکر 6 قاشق غذاخوری
زردآلو نیم کیلوگرم
پودر ژله زردآلو 2 بسته
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
زردآلو و گیلاس چند عدد برای تزئین
مواد لازم
چهارده عدد زردآلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی.
شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. یکچهارم قاشق چایخوری وانیل.
دو بسته پودر ژله زردآلو یا موز یا لیمو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد زردآلو، گیلاس و اسمارتیز برای تزئین
طرز تهیه دسر زردآلو با ژله
زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوط کن میریزیم. 5 قاشق آب و 3 قاشق شکر به آن اضافه میکنیم.
بعد از مخلوط کردن، دو پیمانه پوره زردآلو خواهیم داشت.
یک بسته پودر ژله را بهتدریج در یک پیمانه آب جوش (یک فنجان سرپر) حل میکنیم.
نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره زردآلو میریزیم و هم میزنیم.
250 گرم خامه پاستوریزه را دو ساعت در فریزر میگذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم.
آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد.
مخلوط پوره زردآلو و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم میزنیم تا دسر آماده شود.
دسر آماده شده را در ظرف میکشیم. سپس ظرفهای دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر بسته شود.
برای تزئین، میتوان یک عدد زردآلو را برش زده، همراه یک گیلاس روی دسر قرار داد سپس ظرفهای دسر را دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر بسته شود.
1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر تزئین شده میریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل میکنیم و روی دسرهای تزئین شده میریزیم سپس آنها را 5 الی 6 ساعت در یخچال میگذاریم تا ژله بسته شود.
دسر آماده پذیرایی میباشد.
نوش جان
کالری موجود در دسر زردآلو با ژله
مقدار کالری موجود در کل دسر حدود 2350 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این دسر حدود 235 کیلوکالری میباشد.
خامه سفت دو قاشق غذاخوری
پنیر خامهای یک بسته 150 گرمی
بیسکویت کاکائویی 20 عدد
شکلات تیره 180 گرم
پودر شکر پنج قاشق غذاخوری
نسکافه یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
بیسکویت ساده 20 عدد
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از «دسر بیسکویتی با شکلات» خواهیم داشت.
مواد لازم
قالب تفلون به شکل مستطیل به طول 26 سانت و همزن برقی.


70 گرم خامه پاستوریزه سفت معادل 2 قاشق غذاخوری سرپر. یک قاشق غذاخوری نسکافه معادل 5 گرم.


یک بسته بیسکویت ساده پتی بور معادل 20 عدد بیسکویت یعنی صد گرم. یک بسته یسکویت کاکائویی پتی بور معادل 20 عدد بیسکویت (صد گرم).


پنج قاشق غذاخوری پودر شکر معادل 100 گرم. یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل 5 گرم.


یک بسته صد و پنجاه گرمی پنیر خامهای. صد و هشتاد گرم شکلات تخته ای تیره معادل دو بسته شکلات 90 گرمی 60 الی 70 درصد خلوص.


طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات
صد و پنجاه گرم پنیر خامه ای را با چهار قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم.

170 گرم شکلات تیره را خرد کرده در یک کاسه میریزیم و روی کتری در حال جوش یا در مایکروویو میگذاریم تا ذوب شود. سپس یک قاشق پودر کاکائو به شکلات ذوب شده اضافه کرده، هم میزنیم و آن را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کرده، هم میزنیم.

هفتاد گرم (2 قاشق غذاخوری سرپر) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر میگذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه با همزن برقی میزنیم تا غلیظ شده و فرم بگیرد یعنی جای پرههای همزن از روی خامه محو نشود.

خامه فرم گرفته را اضافه کرده، هم میزنیم. سپس یک قاشق پودر نسکافه را در یک قاشق آب جوش حل کرده، به مواد اخیر اضافه میکنیم تا مایه شکلاتی آماده شود.

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت قرار میدهیم. کمی از مایه شکلاتی را ته قالب ریخته و بیسکویتهای ساده و کاکائویی را یکی در میان به مایه شکلاتی آغشته کرده، در قالب قرار میدهیم. در نهایت قالب را با مایه شکلاتی پر کرده، آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا سفت شود.

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، پلاستیک روی آن را جدا میکنیم و کمی شکلات تختهای روی آن رنده میکنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را به صورت اریب برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود.

دسر بیسکویتی با شکلات آماده پذیرایی میباشد.
نوش جان

کالری موجود در دسر بیسکویتی با شکلات
مقدار کالری موجود در کل دسر حدوداً 3000 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک برش (یک هشتم آن) دسر 375 کیلوکالری میباشد.

مواد لازم برای دسر زردآلو با ژله
خامه 250 گرم
پودر شکر 6 قاشق غذاخوری
زردآلو نیم کیلوگرم
پودر ژله زردآلو 2 بسته
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
زردآلو و گیلاس چند عدد برای تزئین
با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماستخوری از «دسر زردآلو با ژله» خواهیم داشت.
مواد لازم
چهارده عدد زردآلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه 250 گرمی.


شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. یکچهارم قاشق چایخوری وانیل.


دو بسته پودر ژله زردآلو یا موز یا لیمو، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد زردآلو، گیلاس و اسمارتیز برای تزئین


طرز تهیه دسر زردآلو با ژله
زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوط کن میریزیم. 5 قاشق آب و 3 قاشق شکر به آن اضافه میکنیم.

بعد از مخلوط کردن، دو پیمانه پوره زردآلو خواهیم داشت.

یک بسته پودر ژله را بهتدریج در یک پیمانه آب جوش (یک فنجان سرپر) حل میکنیم.

نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره زردآلو میریزیم و هم میزنیم.

250 گرم خامه پاستوریزه را دو ساعت در فریزر میگذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم.

آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد.

مخلوط پوره زردآلو و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم میزنیم تا دسر آماده شود.

دسر آماده شده را در ظرف میکشیم. سپس ظرفهای دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر بسته شود.

برای تزئین، میتوان یک عدد زردآلو را برش زده، همراه یک گیلاس روی دسر قرار داد سپس ظرفهای دسر را دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر بسته شود.

1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر تزئین شده میریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل میکنیم و روی دسرهای تزئین شده میریزیم سپس آنها را 5 الی 6 ساعت در یخچال میگذاریم تا ژله بسته شود.

دسر آماده پذیرایی میباشد.
نوش جان

کالری موجود در دسر زردآلو با ژله
مقدار کالری موجود در کل دسر حدود 2350 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این دسر حدود 235 کیلوکالری میباشد.