• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه رول بادمجان

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
طرز تهیه رول بادمجان
thv0lxzrk2n3h2r6nekx.jpg

مواد لازم:

بادمجان ورقه شده بلند به میزان دلخواه

اسفناج 50گرم

زیتون سیاه خرد 100گرم

پنیر فتا 100گرم

پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری

نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر به میزان لازم

کاپاریس 3 قاشق سوپ‌خوری

جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری


مواد سس:

آب گوشت یک پیمانه

رب 2 قاشق سوپ خوری

پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه‌ای رنده شده 2 قاشق سوپ خوری

سیر سرخ شده یک قاشق چایخوری

روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری

نمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه به مقدار لازم


روش تهیه:


در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید

سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

روش تهیه مواد میانی رول:

1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده

و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.

2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.

3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.

4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود

و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.

5 - ادویه‌های دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

6 - سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.

منبع : wikinaz.rozblog.com
 
بالا