• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه سالاد مرغ برزیلی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]طرز تهیه سالاد مرغ برزیلی


320799_748.jpg




  • غذای: برزیلی
  • گروه: تمامی فصول, رژیمی, نهار, پیش غذاها
  • سطح مهارت: آسان
  • مقدار: 1
  • مناسب برای: 6
  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت : 0 دقیقه
  • مدت زمان آمادگی : 15 دقیقه


مواد لازم:



  • 1 عدد مرغ متوسط پخته شده و ریز خرد شده
  • 1 عدد سیب سبز بزرگ، خرد شده
  • 1 عدد سیب سرخ بزرگ، خرد شده
  • 400 گرم کمپوت آناناس خرد
  • 1 فنجان کشمش
  • ½فنجان سس مایونز
  • 50 گرم خامه
  • نمک و فلفل سیاه و سفید
  • نان و کاهو برای سرو


طرز تهیه

1. گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و آن را ریز خرد می کنیم . سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

2. سیب سبز و سیب قرمز در یک کاسه کوچک با آب لیمو مخلوط می کنیم.

3. سیب، آناناس و کشمش را به گوشت مرغ اضافه می کنیم .سس مایونز و خامه را به آرامی اضافه کرده مخلوط می کنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند در انتها نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

4. توجه داشته باشید که این سالاد باید هم دمای اتاق باشد و نباید سرد باشد و نه گرم . برای سرو این سالاد که می تواند یک پیش غذای اشتها آور و یا یک ناهار سبک باشد ازنان باکت ترد و کاهو استفاده کنید.

5. می توانید به جای کنسرو آناناس از میوه آناناس استفاده کنید اگر به دنبال یک بافت محکم تر و یک سالاد سالم تر هستید. اما شیرینی کمپوت آناناس به این سالاد طعم بهتری می دهد.
 
بالا