• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه سوپ قارچ و سیب زمینی

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]مواد لازم :
قارچ

[TD] 500 گرم[/TD]

[TR]
[TD]سیب زمینی[/TD]
[TD] 200 گرم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیاز[/TD]
[TD] 2 عدد[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]آب مرغ[/TD]
[TD] یک فنجان[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]خامه[/TD]
[TD] 100 گرم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]جعفری خرد شده[/TD]
[TD] یک قاشق سوپ خوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ریحان خرد شده[/TD]
[TD] یک قاشق سوپ خوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]کره[/TD]
[TD] 25 گرم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]لیمو ترش[/TD]
[TD] یک عدد[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نمک و فلفل[/TD]
[TD] به مقدار کافی[/TD]
[/TR]

[h=2]طرز تهیه :
سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد نمایید. سیب زمینی را به همراه آب مرغ داخل یک قابلمه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. قارچ ها را با آب سرد بشویید. سپس به قارچ ها، آب لیمو ترش بزنید و خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید. کره را در تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه نمایید و خوب هم بزنید. زمانی که آب قارچ تمام شد ، آن را از روی حرارات بردارید. بعد از پخته شدن سیب زمینی ، آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شود. مخلوط نرم شده را به پیاز و قارچ بیا فزایید و ظرف را روی حرارات قرار دهید تا به جوش آید. نمک و فلفل و خامه را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از چند جوش، سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با ریحان و جعفری خرد شده تزئین نمایید.





 
بالا