پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم :
برنج ۱۰۰ گرم
شکر ۴ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه ۱ لیتر
کره ۲۵ گرم
گلاب 1/4 فنجان
آب ۳ فنجان
طرز تهیه :ابتدا برنج را بشویید و مدت ۲ الی ۳ ساعت با آب داغ خیس کنید . سپس آن را در یک ظرف پیرکس گود ( به حجم حداقل ۲ لیتر ) بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و ۱۵-۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید . در این فاصله آن را یکبار هم بزنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.
پس از این زمان شکر و کره را به ظرف اضافه کرده و ان را مجددا به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% ( بدون درب) داخل مایکروفر قرار دهید.
توجه :
در صورتیکه در این مرحله برنج کاملا پخته شده است ولی غذا جا افتاده بنظر نمی رسد ، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد برنج را با کمی شیر سرد حل کرده و همراه گلاب به غذا اضافه کنید و آن را خوب هم زده به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. ( در این فاصله یکبار غذا را هم بزنید)

برنج ۱۰۰ گرم
شکر ۴ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه ۱ لیتر
کره ۲۵ گرم
گلاب 1/4 فنجان
آب ۳ فنجان
طرز تهیه :ابتدا برنج را بشویید و مدت ۲ الی ۳ ساعت با آب داغ خیس کنید . سپس آن را در یک ظرف پیرکس گود ( به حجم حداقل ۲ لیتر ) بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و ۱۵-۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید . در این فاصله آن را یکبار هم بزنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.
پس از این زمان شکر و کره را به ظرف اضافه کرده و ان را مجددا به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% ( بدون درب) داخل مایکروفر قرار دهید.
توجه :
در صورتیکه در این مرحله برنج کاملا پخته شده است ولی غذا جا افتاده بنظر نمی رسد ، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد برنج را با کمی شیر سرد حل کرده و همراه گلاب به غذا اضافه کنید و آن را خوب هم زده به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. ( در این فاصله یکبار غذا را هم بزنید)
