• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه شیر برنج قالبی با مربا

پانته آ

متخصص بخش
10420045_628802280571272_513469560100842180_n.jpg
شیر برنج قالبی با مربا :
مواد لازم برنج ١٥٠ گرم
آب ٢ پیمانه (٥٠٠ میلی لیتر )
شیر ٣ پیمانه , من از خامه هم استفاده کردم , خامه غذا )

پوست پرتقال رنده شده ١ قاشق مربا خوری
شکر ١/٤ پیمانه

پودر ژلاتین ١ قاشق مرباخوری
آب برای ژلاتین ٢ قاشق مربا خوری
برای تزیین ...مربای بدون شهد
بهترین مربا برای شیر برنج ...مربای کادو حلوایی , بالنگ پرتقال, کنگوا ( من هیچکدوم اینارو نداشتم با اجازتون , اگه مراباهارو بشکل گل درست کنید کار خیلی زیباتر جلوه میشه .
طرز تهیه :
برنج را پس از پاک کردن و شستن به مدت ٣ تا ٤ دقیقه با دو پیمانه آب خیس کنید .
برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید و گاهی هم بزنید تا بجوشد آب اضافی آن کشیده شود و کاملا بپزد .
شیر را به تدریج به برنج اضافه کنید هر دفعه ١ پیمانه ) و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مغز برنج پخته و نرم شود .
پوست پرتقال رنده شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ٢ تا ٣ دقیقه بجوشد و شکر در آن حال شود .
پودر ژلاتین را در ١/٤ پیمانه آب سرد بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود .
ژلاتین آماده را به شیر برنج اضافه کنید هم زده بعد از ٢ تا ٣ تا جوش از روی اجاق بردارد .
اگه از ورق ژلاتین استفاده میکنید برای اینکار ورق ژلاتین را ٣ دقیقه در آب قرار داده و بعد از آب در بیاورید به شیر برنج گرم بیافزایید .
قالب یک لیتری دسر را با روغن مایع چرب کرده و انواع مربی تزیینی و بدون شهد را کف قالب بچینید .
شیر برنج را داخل قالب و روی مربا بریزید و به مدت ٤ تا پنج ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود .من مقدری کره هم در اواخر پخت مثل شعله زرد توش میریزم .
با لبهای کارد کناره های س برنج را از قالب جدا کرده و ان را در دیس برگردانید .شیر برنج بمدت ١٢ ساعت در یخچال قابل نگهداریست.
البته من مقدار بیشتری شیر برنج درست کردم و بروش سنتی جلوه مهمونم گذاشتم همراه با مخلوط شکر و دارچین و کره آب شده و کشمش , من زیاد توش شکر نمیریزم کمی از شکرو دارچین موقع سرو میریزم روش برای تزیین و کشمش هم کنارش خیلی خوشمزه میشه به این روش سرو بشه

بالا