پانته آ
متخصص بخش
طرز تهیه توگی سر داغی خراسانی(دمي سيرداغ عدس)
خیلی غذای خوشمزه و راحتیه پیشنهاد میکنم حتما درست کنید پشیمون نمیشید
یه جورایی هم میشه گفت رژیمیه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز داغ: 2 قاشق سوپخوری کنجد:100 گرم
عدس پخته:150 گرم کشک:1 دوم پیمانه نعنا داغ:1 قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده:1قاشق سوپخوری سیر داغ:1 حبه آب: 2 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه را با هم ورز میدیم
داخل تابه میریزیم تا آب گوشت کشیده بشه وقتی که آبش کشیده شد پیاز داغ و اضافه میکنیم و به هم میزنیم
بعد آب و اضافه میکنیم و وقتی آب جوشید کنجد و اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم تا کنجد بپزه (حدود 15 دقیقه)
عدس را اضافه میکنیم وقتی آبش کشیده شد ازروی حرارت بر میداریم و با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یکدستش میکنیم
کشک را داخلش ریخته و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا جا بیفتد
سپس داخل ظرف میکشیم و با سر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و زعفران تزیین میکنیم

خیلی غذای خوشمزه و راحتیه پیشنهاد میکنم حتما درست کنید پشیمون نمیشید
یه جورایی هم میشه گفت رژیمیه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز داغ: 2 قاشق سوپخوری کنجد:100 گرم
عدس پخته:150 گرم کشک:1 دوم پیمانه نعنا داغ:1 قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده:1قاشق سوپخوری سیر داغ:1 حبه آب: 2 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه را با هم ورز میدیم
داخل تابه میریزیم تا آب گوشت کشیده بشه وقتی که آبش کشیده شد پیاز داغ و اضافه میکنیم و به هم میزنیم
بعد آب و اضافه میکنیم و وقتی آب جوشید کنجد و اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم تا کنجد بپزه (حدود 15 دقیقه)
عدس را اضافه میکنیم وقتی آبش کشیده شد ازروی حرارت بر میداریم و با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یکدستش میکنیم
کشک را داخلش ریخته و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا جا بیفتد
سپس داخل ظرف میکشیم و با سر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و زعفران تزیین میکنیم

آخرین ویرایش: