• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه ماهی انگشتی

پانته آ

متخصص بخش
ماهی را به قطعات یکدست به بلندی10 سانتیمتر و ضخامت 1 سانتیمتر خرد نموده, شسته و خشک میکنیم . کمی نمک و فلفل به سویا سس اضافه نموده و بوسیله قلم مو روی ماهی بمالید...mahiangoshti.jpg
مواد لازم:

شیر ماهی(فیله ماهی) 500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سویا سس 2 قاشق سوپخوری

پنیر

پارامسان 100 گرم
آرد سوخاری

300 گرم
تخم مرغ

2عدد
آرد سفید 100 گرم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

ماهی را به قطعات یکدست به بلندی10 سانتیمتر و ضخامت 1 سانتیمتر خرد نموده, شسته و خشک میکنیم . کمی نمک و فلفل به سویا سس اضافه نموده و بوسیله قلم مو روی ماهی بمالید.
پنیر

را رنده کرده و با آرد سوخاری

مخلوط میکنیم . تخم مرغ

را همراه کمی نمک به هم میزنیم , قطعات ماهی را در آرد غلطانده , سپس در تخم مرغ

زده شده میزنیم . بعد در مخلوط پنیر

و آرد سوخاری

غلطانده و در روغن داغ با حرارت ملایم خوب سرخ میکنیم . ماهی را در ظرف گودی مرتب و منظم چیده وسط آن را با سبزی ییاز ترب سفید که میان آن برشی از هویج داده شده ,تزئین میکنیم .
 
بالا