پانته آ
متخصص بخش
ماهی را به قطعات یکدست به بلندی10 سانتیمتر و ضخامت 1 سانتیمتر خرد نموده, شسته و خشک میکنیم . کمی نمک و فلفل به سویا سس اضافه نموده و بوسیله قلم مو روی ماهی بمالید...
مواد لازم:
شیر ماهی(فیله ماهی) 500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سویا سس 2 قاشق سوپخوری
پنیر
پارامسان 100 گرم
آرد سوخاری
300 گرم
تخم مرغ
2عدد
آرد سفید 100 گرم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ماهی را به قطعات یکدست به بلندی10 سانتیمتر و ضخامت 1 سانتیمتر خرد نموده, شسته و خشک میکنیم . کمی نمک و فلفل به سویا سس اضافه نموده و بوسیله قلم مو روی ماهی بمالید.
پنیر
را رنده کرده و با آرد سوخاری
مخلوط میکنیم . تخم مرغ
را همراه کمی نمک به هم میزنیم , قطعات ماهی را در آرد غلطانده , سپس در تخم مرغ
زده شده میزنیم . بعد در مخلوط پنیر
و آرد سوخاری
غلطانده و در روغن داغ با حرارت ملایم خوب سرخ میکنیم . ماهی را در ظرف گودی مرتب و منظم چیده وسط آن را با سبزی ییاز ترب سفید که میان آن برشی از هویج داده شده ,تزئین میکنیم .

مواد لازم:
شیر ماهی(فیله ماهی) 500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سویا سس 2 قاشق سوپخوری
پنیر
پارامسان 100 گرم
آرد سوخاری
300 گرم
تخم مرغ
2عدد
آرد سفید 100 گرم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ماهی را به قطعات یکدست به بلندی10 سانتیمتر و ضخامت 1 سانتیمتر خرد نموده, شسته و خشک میکنیم . کمی نمک و فلفل به سویا سس اضافه نموده و بوسیله قلم مو روی ماهی بمالید.
پنیر
را رنده کرده و با آرد سوخاری
مخلوط میکنیم . تخم مرغ
را همراه کمی نمک به هم میزنیم , قطعات ماهی را در آرد غلطانده , سپس در تخم مرغ
زده شده میزنیم . بعد در مخلوط پنیر
و آرد سوخاری
غلطانده و در روغن داغ با حرارت ملایم خوب سرخ میکنیم . ماهی را در ظرف گودی مرتب و منظم چیده وسط آن را با سبزی ییاز ترب سفید که میان آن برشی از هویج داده شده ,تزئین میکنیم .