پانته آ
متخصص بخش
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
تعداد - ۸ نفر
مواد لازم:
کره - یک چهارم پیمانه
پنیر خامه ای - ۲۲۵گرم
شکر - دوسوم پیمانه
خامه غلیظ - ۲پیمانه
پودر نارگیل - نصف پیمانه
وانیل یا اسانس نارگیل - کمی
نارگیل تفت داده شده برای تزیین به میزان کافی
طرز تهیه:
کره و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا شبیه خامه شود. شکر را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
سرعت را افزایش دهید. خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکل بگیرد.
نصف پیمانه نارگیل و اسانس نارگیل را اضافه کنید و با دست هم بزنید.
مواد به دست آمده را در ۸ظرف یک نفره تقسیم کنید و در یخچال قرار دهید. هنگام سرو کردن، با نارگیل تفت داده تزیین کنید.
ارزش غذایی هر یک پرس:
کالری - ۲۴۰کالری
چربی - ۲۹گرم
کلسترول - ۱۳۰میلی گرم
کربوهیدرات - ۲۱گرم
پروتئین - ۴گرم
خواص نارگیل:
مصرف نارگیل، به رشد دندان ها و استخوان کمک می کند. این کار را با بهبود دادن توانایی بدن برای جذب کلسیم و منیزیم انجام می دهد.
تعداد - ۸ نفر
مواد لازم:
کره - یک چهارم پیمانه
پنیر خامه ای - ۲۲۵گرم
شکر - دوسوم پیمانه
خامه غلیظ - ۲پیمانه
پودر نارگیل - نصف پیمانه
وانیل یا اسانس نارگیل - کمی
نارگیل تفت داده شده برای تزیین به میزان کافی
طرز تهیه:
کره و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا شبیه خامه شود. شکر را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
سرعت را افزایش دهید. خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکل بگیرد.
نصف پیمانه نارگیل و اسانس نارگیل را اضافه کنید و با دست هم بزنید.
مواد به دست آمده را در ۸ظرف یک نفره تقسیم کنید و در یخچال قرار دهید. هنگام سرو کردن، با نارگیل تفت داده تزیین کنید.
ارزش غذایی هر یک پرس:
کالری - ۲۴۰کالری
چربی - ۲۹گرم
کلسترول - ۱۳۰میلی گرم
کربوهیدرات - ۲۱گرم
پروتئین - ۴گرم
خواص نارگیل:
مصرف نارگیل، به رشد دندان ها و استخوان کمک می کند. این کار را با بهبود دادن توانایی بدن برای جذب کلسیم و منیزیم انجام می دهد.
