معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
بربری از جمله نانهایی است كه میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یك صبحانه جانانه خواهد شد.
امروزمیخواهیم طرز تهیه این نان خوشمزه را در خانه آموزش دهیم .
امروزمیخواهیم طرز تهیه این نان خوشمزه را در خانه آموزش دهیم .
مواد لازم :
آرد : 1 كیلو
شكر : 15 گرم
نمك : 12 گرم
روغن : 10 گرم
بهبود دهنده : 5 گرم
خمیر مایه : 20 گرم
آب : 550 تا 600 گرم
كنجد : به میزان كافی
طرز تهیه :
ابتدا آرد، نمك، شكر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. سپس آب را كم كم بریزید تا خمیر تشكیل شود . به مدت 4 دقیقه خمیر را ورز دهید و بعد روغن را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر ورز دهید و به خمیر 15 دقیقه استراحت دهید. خمیر را چانه گیری کرده و به چانه ها استراحت دهید و سپس آنها را پهن نمایید و اجازه دهید تا به سه برابرحجم خود برسد. بعد روی آنها کنجد بپاشید و داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه بگذارید تا پخته شود.
منبع : jamejamonline.ir