• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی

Narsisa

کاربر ويژه
مواد لازم
گردوی تفت داده و خرد شده

[TD]نصف پیمانه
[/TD]

[TR]
[TD]خرمای بدون هسته و خرد شده
[/TD]
[TD]۲۲۵ گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]جوش شیرین
[/TD]
[TD]کمتر از یک قاشق چای خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]آب جوش
[/TD]
[TD]یک پیمانه
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]آرد کیک
[/TD]
[TD]۲ پیمانه
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]شکر
[/TD]
[TD]نصف پیمانه
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]بکینگ پودر
[/TD]
[TD]یک و نیم قاشق چای خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نمک
[/TD]
[TD]یک چهارم قاشق چای خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پودر دارچین
[/TD]
[TD]نصف قاشق چای خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]کره
[/TD]
[TD]۱۱۵ گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تخم مرغ
[/TD]
[TD]یک عدد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اسانس وانیل
[/TD]
[TD]یک قاشق چای خوری
[/TD]
[/TR]




طرز تهیه۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.منبع:akairan
 
بالا