• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه هویج پلو با گوشت

B a R a N

مدير ارشد تالار
طرز تهیه هویج پلو با گوشت

مواد لازم:


• یک کیلوگرم هویج
• یک کیلوگرم برنج
• 200 گرم شکر
• 6 قاشق سوپ‌خوری روغن سرخ‌کردنی
• 500 گرم گوشت چرخ کرده
• یک قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده
• یک عدد پیاز متوسط
• نصف قاشق سوپ‌خوری دارچین
• نمک

227839_471.jpg


طرز تهیه:

1. برنج را از روز قبل یا چند ساعت جلوتر خیس کنید.

2. هویج را پس از شستن و پوست گرفتن، خلالی کنید. سپس آن را در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی نرم شوند. در این فاصله، شکر را در یک لیوان آبجوش حل کنید و داخل تابه روی هویج بریزید و اجازه دهید بجوشد. زعفران ساییده شده را نیز اضافه کنید.

3. پیاز را پوست بگیرید و پس از شستن، در گوشت چرخ کرده رنده کنید. نمک و دارچین را نیز به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس آن را قلقلی کنید. گوشت قلقلی ها را تفت دهید و پس از طلایی شدن، به مخلوط هویج اضافه کنید.

4. برنج را آبکش کنید. برای ته‌دیگ نان یا سیب‌زمینی کف قابلمه بگذارید و به ترتیب و لایه به لایه برنج و مخلوط هویج را می ریزیم. در پایان روی برنج را مقداری آب و روغن بریزید و آن را به روش معمول، دم کنید.

5. برنج را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با خلال پسته و پلوی زعفرانی تزئین کنید.
 
بالا