
مواد لازم:
- كره: 200 گرم
- آرد: 350 گرم
- پودر شكر: 50 گرم
- پودر بادام: 50 گرم
- تخممرغ: یك عدد
- وانیل یا دارچین: یك قاشق چایخوری
- سیب زرد: 2 عدد درشت
- دارچین: 2 قاشق چایخوری
- شكر: 100 گرم
- پودر بادام: 50 گرم
1 - ابتدا كره را بیرون یخچال گذاشته تا به دمای محیط برسد. آرد، پودر شكر و پودر بادام را داخل كاسهای گود می ریزیم . درصورتیكه بخواهیم با همزن مواد را خمیر كنیم داخل كاسه همزن میریزیم. برای این كه خمیر را داخل همزن درست كنیم از پره بادبزنی همزن استفاده می کنیم، در غیراینصورت ،داخل كاسهای ریخته و با نوك انگشتان مواد خمیر را به خورد یكدیگر میدهیم. كره را میان مواد خشك گذاشته و شروع به همزدن مواد میكنیم.