• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه پنه آل‌ پولو

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
طرز تهیه پنه آل‌ پولو

1370835375_272_e3eeb0049e.jpg


سیر و فلفل سبز را در روغن‌زیتون تفت می‌دهیم، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی‌تابه می‌افزاییم و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن زده و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان سرو می‌کنیم.




مواد لازم:

  • پنه: به میزان لازم
  • روغن‌زیتون: 20 گرم
  • سیر: 5 گرم
  • سینه مرغ گریل‌شده: 40 گرم
  • فلفل سبز نگینی: 15 گرم
  • زیتون: 10 گرم
  • ریحان تازه: 20 گرم
  • پنیر پارمزان: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

پنه (به ایتالیایی: Penne)‏ نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است

طرز تهیه:

سیر و فلفل سبز را در روغن‌زیتون تفت می‌دهیم، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی‌تابه می‌افزاییم و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن زده و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان سرو می‌کنیم.


روش گریل کردن مرغ:

مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و همچنین کمی نمک، فلفل و جوز هندی را با هم میکس کرده و سپس سینه تمیز شده و برش خورده مرغ را با این مواد آغشته کرده و اجازه دهید 3 تا 4 ساعت در این سس بماند، سپس در ماهی‌تابه یا مایکروویو یا حتی روی توری‌های سنتی کباب‌پزی نیز می توانید مرغ را گریل کنید.


فوت آشپزی:


در پخت این غذا از مقدار کمی سرکه بالزامیک استفاده کنید تا طعمی متفاوت به غذایتان بدهید
 
بالا