• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه چند غذا محلی

پانته آ

متخصص بخش
کوفته نخودی یکی از چندین غذای سنتی و محلی تویسرکانیهاست.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:


گوشت مغز ران: 500 گرم
نخود: 400 گرم
تخممرغ: یک عدد

پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری

رب‏ گوجه‏فرنگی: یک قاشق غذاخوری
سرکه: یک دوم لیوان
شیره انگور: یک دوم لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

برای داخل کوفته ها:

خرمای‏ هسته گرفته، آلو، کشمش، زرشک، گردو و یک عدد تخم مرغ آب پز


طرز تهیه:


* نخود را به مدت 12 ساعت خیس کنید،
* سپس آن را با گوشت دو تا سه بار از چرخ گوشت رد کنید.
* بعد ادویه و نمک را اضافه کرده، نیمی از پیاز داغ را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. تخم مرغ را نیز اضافه کرده و حدود 10 دقیقه کاملا ورز دهید.
* از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و کاملا گرد کنید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید و از موادی که برای داخل کوفته ذکر شده است به همراه یک قاشق چایخوری پیاز داغ داخل آن قرار داده و کوفته را ببندید و دوباره فرم دایره به آن بدهید.

* در یک ظرف بزرگ مقداری پیاز داغ بریزید و با کمی روغن و رب گوجه‏ فرنگی کمی تفت دهید. 2 لیتر آب را داخل ظرف بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.
* سپس کوفته ها را یکی یکی و آهسته داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید تا کوفته‏ ها سفت و بسته شوند. حالا شعله را ملایم نموده تا مغز کوفته ها نیز بپزد.
* بعد از 20 دقیقه سرکه و شیره را با هم ترکیب کنید و به سس کوفته ‏ها اضافه کنید و 10 دقیقه زمان بدهید تا کوفته‏ ها طعم سرکه شیره را بگیرند.
13715171351722281213602031492043715521088.jpg
 

پانته آ

متخصص بخش
[h=2] طرز تهیه کوفته شیرین کرمانشاه
6218626178161396812841036221810711231178.jpgمواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

گوشت چرخ کرده 250 گرم
برنج 200 گرم
نعنا خشک 25 گرم
شکر 100 گرم
سرکه دو سوم لیوان
پیاز 1 عدد
تخم ‏مرغ 1 عدد
آب 1 لیوان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه

[h=2]طرز تهیه:
برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود.
سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید.
بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید.
وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم ‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
از مواد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید، و کف ظرف بچینید.
در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
سپس سُس آماده شده را روی کوفته‏ ها بریزید.
با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته‏ ها کاملا مغز پخت شوند.
انرژی کل: 1900 کیلو کالری
 

پانته آ

متخصص بخش
'''دیماج''' نوعی عصرانه سنتی قزوینی مخصوص فصول گرم است.
این خوراکی از مخلوط نمودن تکههای نان ، پنیر، خیار، گردو، پیاز داغ، زرد چوبه درست میشود.
نوع اصلی دیماج که متداول تر است از مخلوط تکه های خرد شده نان لواش قزوینی(خشک) و سبزی خرد شده پنیر کهنه گردو و پیاز داغ تهیه میشود.

طرز تهیه آن به شرح زیر میباشد:
نان لواش قزوینی ماده اصلی این خوراکی میباشد (که به صورت خشک شده نگهداری میشود) را خرد کرده و سپس کمی به آن آب میپاشیم ،البته از نان لواش معمولی که خشک شده باشد نیز میتوان استفاده نمود.
سبزی مورد استفاده در این خوراکی همان سبزی خوردن میباشد که بعد از خرد کردن آن را به همراه پیاز داغ و گردو و پنیر کهنه به نان اضافه میکنیم و تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم. برای خوردن نیز میتوان از دو راه استفاده کرد: 1: لقمه کردن با دست 2: لقمه کردن بااستکان کمر باریک (مثل لقمه کردن پشمک یزدیها)

ابتدا نان را به تکه کوچک خرد کنید
سپس کمی آب در آن بریزید تا مرطوب شود.
پیاز را از قبل خرد کرده و تفت دهید. سپس به نان اضافه نمایید
سبزی خوردن و گردو را خرد کرده، با هم مخلوط کنید. گردو را زیاد خرد نکنید طوری که هنگام سرو زیر دندان بیاید.
سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید
به این شکل .... روي مواد را با پارچه بپوشانيد و بگذاريد مواد حدود 1- 2 ساعت استراحت كند
و به کمک دست آن را ورز دهید و به صورت گلوله بیضی شکل درآورید
این عصرانه همراه با هندوانه در روزهای گرم تابستان واقعا عالی می شود.
ingre.JPG
 
بالا