پانته آ
متخصص بخش
کباب هندی :
گوشت چرخی 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
گشنیز یا جعفری خردشده 1 استکان
زنجبیل تازه نصف بند انگشت
ادویه تندوری 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 2 تا 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
گشنیز ، پیاز و زنجبیل را ریز خرد میکنیم .
تمام مواد را به جز گوجه فرنگی با هم مخلوط میکنیم و حسااابی ورز میدیم .
دستمون رو خیس کرده و گلوله هایی درست کرده و به سیخ چوبی میکشیم . حالا کبابهامون رو داخل یخچال نیم تا یک ساعت استراحت می دهیم .
داخل تابه ی مناسبی ، دو طرف کبابها رو سرخ میکنیم .
زمانی که کامل سرخ شدن ، گوجه های خرد شده را همراه کمی روغن و نمک به آنها اضافه میکنیم .
زمان می دیم که به آرامی سرخ شوند ، در تابه بسته باشه بهتره
وقتی گوجه فرنگی ها ای انداخت کباب مخوشمزه ما اماده اس نوش جان

گوشت چرخی 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
گشنیز یا جعفری خردشده 1 استکان
زنجبیل تازه نصف بند انگشت
ادویه تندوری 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 2 تا 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
گشنیز ، پیاز و زنجبیل را ریز خرد میکنیم .
تمام مواد را به جز گوجه فرنگی با هم مخلوط میکنیم و حسااابی ورز میدیم .
دستمون رو خیس کرده و گلوله هایی درست کرده و به سیخ چوبی میکشیم . حالا کبابهامون رو داخل یخچال نیم تا یک ساعت استراحت می دهیم .
داخل تابه ی مناسبی ، دو طرف کبابها رو سرخ میکنیم .
زمانی که کامل سرخ شدن ، گوجه های خرد شده را همراه کمی روغن و نمک به آنها اضافه میکنیم .
زمان می دیم که به آرامی سرخ شوند ، در تابه بسته باشه بهتره
وقتی گوجه فرنگی ها ای انداخت کباب مخوشمزه ما اماده اس نوش جان
