• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

*** طرز تهیه کیک زنجبیلی ***

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
:88: :88: :88:

:شاد:

زنجبیلی.jpg



مواد لازم براي 8 تا 10 تكه:


روغن ................ مقداري براي چرب كردن

آرد ................ 225 گرم

پودر زنجبيل ................ يك قاشق چايخوري

جوش شيرين................ يك قاشق چايخوري

تخم مرغ ................ يك عدد هم زده

شكر................ 115 گرم

كره ................ 6۰ گرم

شربت طلايي (آب قند) ................ 115 گرم

شير ................ 225 ميلي گرم


طرز تهيه:

1- فر گاز را روي 150 درجه سانتي گراد يا درجه 2 از قبل گرم كنيد.

2- يك قالب كيك به اندازه 18 در 25 را چرب كنيد و كاغذ مخصوص كيك پزي را داخل آن قرار دهيد.

در يك كاسه، آرد، زنجبيل و جوش شيرين را با هم الك كنيد، داخل تخم مرغ بريزيد، سپس شكر را به آن اضافه كرده، خوب هم زنيد.

3- در يك قابلمه كوچك كره و شربت طلايي (آب قند) را ريخته، بگذاريد خوب ذوب شوند. سپس آن را از روي حرارت برداشته، داخل شير بريزيد و خوب هم بزنيد.

۴- مخلوط شير را به آرامي داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بريزيد و خوب هم بزنيد تا تركيب نرم و رواني به دست آيد. مايه آماده شده را درون قالب‌ها بريزيد.

5- مخلوط را يك ساعت يا تا زماني كه شروع به جمع شدن از كناره‌ هاي كيك كند، حرارت دهيد.

6- كيك را از قالب بيرون آورده، بگذاريد خنك شود.

7- كيك را به قطعات مختلف تقسيم كرده و ميل كنيد.


:narges:
:narges::narges:

 
بالا