• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه کیک میوه ای

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم :


کره در دمای محیط 100 گرم
شکر دانه ریز 180 گرم
ماست 50 گرم
تخم مرغ در دمای محیط 3 عدد
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
رنده ی پوست لیمو یا پرتقال 1 قاشق چایخوری ( من از رنده ی پوست 1 عدد لیموی سبز استفاده کردم)
آرد 210 گرم ( من 1/3 مقدار آرد یعنی 70 گرم رو از آرد کامل گندم استفاده کردم، من رنگ و بافتش رو این طوری بیشتر دوست دارم)
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
میوه دلخواه به مقدار لازم برای چیدن روی سطح کیک من از کمپوت هلو ،توت فرنگی ،تمشک و بلوبری استفاده کردم
*** (می تونید از هلو ، آناناس ،توت فرنگی ،بلوبری ،تمشک ، موز ،پرتقال ، سیب ، گلابی و یا هر میوه ای دیگه ای که خیلی آبدار نباشه استفاده کنید ) .
طرز تهیه :


میوه ها ی شسته و خشک شده رو به قطعات دلخواه خرد کنید . اگه از کمپوت استفاده می کنید،شربت کمپوت رو خالی کنید و میوه ها رو بشورید تا شربت اضافی از روش پاک بشه و بزارید توی سبد تا آبش بره .
·اگه می خواید از گیلاس استفاده کنید ،هسته ی گیلاس رو بگیرید (حالا چه با هسته گیر یا این که از وسط با چاقو نصفش کنید و هستش رو در بیارید )، و روی دو لا دستمال کاغذی آشپزخونه بزارید تا آب اضافش گرفته بشه .
قالب 20-23 سانتی رو چرب کنید و اگه نچسب نیست آرد پاشی کنید .من از قالب کمر بندی 22 سانتی استفاده کردم که چربش کردم و تهش کاغذ روغنی انداختم .
فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بزارید .
با همزن برقی کره و شکر رو بزنید تا سبک بشه ( تقریبا 3 دقیقه ) و بعد ماست رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرمی بشه .تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید یعنی هر تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل مخلوط بشه و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و هم بزنید .
*در این مرحله خمیر کمی حالت بریده بریده می گیره که طبیعیه و اشکالی نداره ،نگران نشدید !
بعد وانیل و پوست لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه ، لیمو رو روی خود ظرف رنده کنید تا از همه ی اسانسش استفاده کنید ،پوست لیموی سبز عطر خوب و ملایمی داره. مخلوط آرد رو در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق یا لیستک هم بزنید تا خمیر یکدست بشه .خمیر رو در قالب بریزید و صاف کنید و میوه ها رو روش بچینید .
به هیچ عنوان میوه ها رو داخل خمیر فشار ندید . قالب رو در طبقه ی وسط فر بزارید و به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد بپزید
وقتی قالب رو از داخل فر در آوردید 10 دقیق روی تور سیمی بزارید تا خنک بشه ،بعد کیک رو با کمک لیستک یا کارد از جدار قالب جدا کنید و کیک رو از قالب در بیارید و کاغذ روغنی زیرش رو ازش جدا کنید و روی تور سیمی بزارید تا خنک بشه و بعد به صورت دلخواه تزئینش کنید .
من از پودر شکر قنادی روی کیک ریختم و با قلمو از مخلوط مارمالاد زردآلو و آب که گرمش کرده بودم روی میوه ها زدم تا براق بشه و مانع پلاسیدگی میوه ها بشه .
DSC026361.jpg









 
بالا