• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه گوشت و لوبیای تند به سبک ایتالیایی

پانته آ

متخصص بخش
لوبیا را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً بپزد. گوشت را سرخ کنید و فلفل سبز و پیاز را به آن اضافه نمایید.
[h=2]طرز تهیه گوشت و لوبیای تند به سبک ایتالیایی
غذاهای اروپایی-طرز تهیه گوشت و لوبیای تند به سبک ایتالیایی [h=2]مواد لازم
گوشت چرخ شده، بدون چربی 700 گرم
فلفل سبز، خرد شده 1 عدد
پیاز، خرد شده 1 عدد
لوبیا قرمز، پخته شده 500گرم
گوجه فرنگی، خرد شده 500 گرم
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
زیره آسیاب شده 1 قاشق چای خوری
[h=3]پنیر پارمزان رنده شده نصف پیمانه

[h=2]روش تهیه * لوبیا را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً بپزد.
* گوشت را سرخ کنید و فلفل سبز و پیاز را به آن اضافه نمایید. حدود 5 دقیقه در حالی که گوشت را حرارت می‌دهید مدام آن را به هم بزنید.
* سپس لوبیا و گوجه فرنگی و فلفل قرمز و زیره آسیاب شده را همراه با نیمی از
[h=3]پنیر پارمزان به گوشت اضافه نمایید. مواد می‌بایست حدود 1 ساعت روی حرارت بپزند. در طول این مدت، چند بار آن‌ها را به هم بزنید. * زمانی که گوشت و سایر مواد کاملاً پخته و آماده شدند، باقیمانده
[h=3]پنیر را روی آن ریخته، سرو بفرمایید.
 
بالا