معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
طرز تهیه ی اسپه شله


مواد اولیه :
برنج يك پيمانه
انار ترش دو پيمانه
سبزي(جعفري، شويد، اسفناج و گشنيز) 500 گرم
نعنا خشك دو قاشق غذاخوري
شكر و نمك به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را روي حرارت ميگذاريم. سبزيها را پس از شستن، خرد كرده و پس از اينكه برنج كمي باز شد سبزي و نمك را اضافه ميكنيم و آش را هم ميزنيم و ميگذاريم سبزيها پخته و آش جا بيفتد.
دانههاي انار را كمي با گوشتكوب له ميكنيم تا آب آن گرفته شود و با شكر و نعناخشك مخلوط ميكنيم.
پس از پخته شدن آش ميتوانيم مخلوط انار را به آن بيفزاييم و بگذاريم تا خوب جا بيفتد يا اينكه آش را در ظرف مورد نظر سرو كرده و بعد با مخلوط انار روي آن را تزيين كنيم.