• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه ی پيتزا آلاپوكو

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده

1373799930_272_c1063dead7.jpg




مواد اولیه :

خميرپيتزا 140 گرم
گوجه‌ فرنگي رسيده يك عدد
قارچ 70 گرم
پنيرپيتزا 80 گرم
سينه‌ مرغ خرد شده 110 گرم
سير يك حبه
ترخون و روغن‌زيتون به ميزان لازم


طرز تهيه:
ابتدا گوجه‌فرنگي‌ را رنده كرده و آن را داخل تابه تفت مي‌دهيم. پس از‌ آن خميرپيتزا را پهن كرده و گوجه‌فرنگي تفت داده شده را روي آن مي‌ماليم. در مرحله بعد قارچ را كه از قبل آب‌پز كرده‌ايم خرد كرده و روي خميرپيتزا مي‌ريزيم و پنيرپيتزا را روي آن پخش مي‌كنيم.
سپس سينه‌مرغ را به همراه يك حبه سير كه آن را خرد كرده‌ايم داخل تابه‌اي جداگانه با روغن‌زيتون تفت مي‌دهيم و آن را روي ترخوني كه بر روي يك سيني ريخته‌ايم غلتانده و داخل فر با حرارت 012 درجه قرار مي‌دهيم. پس از 15 دقيقه پيتزا آماده است.
 
بالا