• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه ی پيتزا دو ذوقی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده



1372648957_272_ab62b12785.JPG



مواد اولیه :


ژامبون مرغ يا گوشت براي هر دو طبقه 650 الي 700 گرم



فيله مرغ 10 عدد



گوشت مغز ران گوساله 400 گرم



سالامي (نوعي كالباس) براي روي پيتزا پنج عدد



قارچ، سس كچاپ و كاري به ميزان لازم



فلفل سبز و پيازچه به ميزان لازم



پنير پيتزا براي هر طبقه 350 گرم



پنير پيتزا براي روي خمير 30 گرم



خمير پيتزا دو عدد



طرز تهيه:
سس كچاپ را با قاشق به روي خمير ماليده و بعد روي آن سس كاري اضافه كنيد. مقداري پنير روي سس‌ها ريخته تا زماني كه مواد پيتزا اضافه مي‌شود، چسبندگي لازم ايجاد گردد.


نيمي از ژامبون‌ را روي خمير افزوده و مجددا 15 درصد پنير را اضافه كنيد. قارچ، فلفل سبز و پيازچه را نيز افزوده و مابقي پنير را روي آن ريخته تا طبقه اول پيتزا آماده شود.


براي طبقه دوم بعد از اضافه كردن سس‌ها، مقداري پنير و گوشت پخته‌شده به همراه فيله مرغ و سالامي را به طور يكنواخت روي خمير قرار دهيد و پنير روي آن بريزيد.


فر را روي حرارت 240 تا 250 درجه سانتي‌گراد گذاشته و هر طبقه از پيتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا رنگ پنير پيتزا عوض شود. روي طبقه اول سس ريخته و طبقه دوم را روي آن قرار دهيد و به اندازه دلخواه برش بزنيد.


نكته:
سس كاري و كچاپ مزه اصلي اين پيتزا خواهد بود.
 
بالا