پانته آ
متخصص بخش

مواد اولیه :
گلابی : پنج عدد
تخم مرغ : سه عدد
کره : ۱۰۰ گرم
شکر : ۱/۴ پیمانه
بادام آسیاب شده ; یک پیمانه
نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشک) : یک پیمانه
آرد سفید : نصف پیمانه
رنده پوست لیمو : یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ; یک قاشق چایخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
آبلیمو : یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
گلابیها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم میکنیم و هستههای آن را گرفته و به آبلیمو آغشته میکنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شود. زردهها و سفیدههای تخممرغ را جدا کرده و زردهها را با کره و شکر مخلوط میکنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگپودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. در انتها سفیدههای زده شده را هم به مواد میافزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشتهایم ریخته و گلابیها را روی آن قرار میدهیم. شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابیها میپاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
منبع : sooran.com