[FONT=Arial] نجار تازه کار با چوب، خاک ارّه می سازد! :خنده2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , January 22 #3 مدادم تنها کسی است که درامتحان از مغزش استفاده می کند!
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , May 4 #7 ای کاش انسان ها همانقدر که از ارتفاع میترسیدند، کمی هم از پستی هراس داشتند!
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , June 4 #11 همیشه به من می گویند مثل بچه ی آدم رفتار کن! من نمی دانم باید مثل هابیل باشم یا قابیل؟!
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 8 #12 پرگـــار های خوبی شده ایم! همدیگر را خوب دور می زنیــــم.
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 30 #15 هرکس روشنایی دهد عاقبتش "دار" است سقف خانه را ببین اعدام دسته جمعی چراغ ها!
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 30 #16 وقتی ارزش ها عوض می شوند، عوضی ها با ارزش می شوند!
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 30 #17 این روزها خیلی ها یک جوری زیرآبی می روند که دلت می خواهد بگویی هی فلانی! من نگاه نمی کنم! بیا بالا نفسی بکش؛ لااقل خفه نشوی! آخرین ویرایش: 2012 , November 19
این روزها خیلی ها یک جوری زیرآبی می روند که دلت می خواهد بگویی هی فلانی! من نگاه نمی کنم! بیا بالا نفسی بکش؛ لااقل خفه نشوی!
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 30 #18 بچه بودیم از تکلیف می ترسیدیم؛ بزرگ شدیم از بلاتکلیفی...