• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طنـــــــــــــــز فوتبــــــــــــال

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
تابلو بود که داور به سمت پدیده ای ها غش کرده بود، من خبرهایی دارم که یک پرس لقمه از رستوران پدیده برای داور فرستاده بودند تا او به نفع آنها غش کند؛ منتها بعد از گل پدیده، گویا داور دل درد گرفت و از آن به بعد از آن طرفِ دیگر غش کرد!

1
افتادن داور روی میز؟!

خب دیگر! کم کم مشکلات ورزشی مان در حال به اتمام رسیدن است. پیش از اینها تنها معضل ورزش، نداشتن لیگ برتر تنیس بود که خدا را شکر این مورد هم حل شد و احتمالا لیگ برتر تنیس روی میز با 6 تیم برگزار شود.
از فواید تنیس روی میز می توان به این نکته اشاره کرد که در این بازی ها دیگر حرف و حدیثی در خصوص داوری وجود نخواهد داشت، زیرا اگر داوری غش کند یحتمل روی میز افتاده و غش کردنش تابلو می شود!

2
قبلا هم تو حاشیه بودید؟!

رویانیان گفت: "در حاشیه کارم را ادامه می‌دهم."
البته ما که متوجه نشدیم منظور آقای رویانیان چه بوده است؟! مگر ایشان تا به الان در حاشیه کار می کرده اند که می خواهند همچنان در حاشیه به کارشان ادامه دهند؟! ... به هر حال بعضی ها از حاشیه ها دوری می کنند و برخی دیگر نیز کلا در حاشیه کار می کنند.

3
غش کردن داور جزئی از بازی است!

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی مجددا بحث داوری این تیم با پرسپولیس را در هفته اول لیگ به وسط کشید و گفت: "قهرمانی به سمت پرسپولیس غش کرده بود!"
به هر حال به نظر می رسد از این پس به جای شنیدن "اشتباهات داوری جزئی از بازی است."؛ بشنویم: "غش کردن داور جزئی از بازی است!" و در این میان بایستی آرزو کنیم این بار داور به سمت ما غش کند!
یکی از آگاهان نیز در این خصوص گفت: "پدیده غش کردن در فوتبال موضوع جدیدی نیست، پیش از این خودِ بازیکنان پرسپولیس هم در بازی با سپاهان بر اثر خوردن اون آب معدنی ها غش کرده بودند." این آگاه همچنین گفت: "به جای مبارزه با فساد در فوتبال، بایستی هر داور و بازیکن را قبل از هر بازی به دکتر برده و چند آمپول ضدغش به او بزنیم!"

4
داور و غش کردن با یک پرس لقمه!

مدیرعامل مستعفی سرخپوشان درباره بازی پرسپولیس و پدیده شاندیز نیز گفت:‌ "به نظر من پرسپولیس در بازی مقابل پدیده در اولین بازی جام حذفی نشان داد که بسیار قدرتمند و مستحکم است. شک نکنید پرسپولیس اگر بخواهد، هیچ تیمی جلودارش نیست."
سوال اساسی: چرا پرسپولیس در 90 دقیقه ابتدایی بازی و قبل از آنکه دو بازیکن پدیده اخراج شوند، اینقدر قدرتمند و مستحکم بازی نکرده بود و نتیجه در 90 دقیقه ابتدایی یک بر یک بود؟!
پاسخ نه چندان اساسی: تا اون لحظه پرسپولیسی ها نخواسته بودند و بعد خواستند! شما هم دیدید که اگر بخواهند هیچ تیمی جلودارشان نیست و می توانند به تیم 9 نفره لیگ یکی، چهار، پنج تا گل بزنند!"
نکته اساسی: به هر حال تبریک می گوییم به تیم پرسپولیس که به تیم قدرتمند پدیده 5 گل زد! آگاهان بر این عقیده هستند که اگر پرسپولیس یک گل دیگر می زد، پدیده هم به باشگاه شش تایی ها ملحق می شد!
در همین راستا یک نفر در خصوص گل پدیده گفت: "تابلو بود که داور به سمت پدیده ای ها غش کرده بود، من خبرهایی دارم که یک پرس لقمه از رستوران پدیده برای داور فرستاده بودند تا او به نفع آنها غش کند؛ منتها بعد از گل پدیده، گویا داور دل درد گرفت و از آن به بعد از آن طرفِ دیگر غش کرد!"

*pooneh*

چند وقتی بود که مایلی کهن با کسی دعوا نکرده بود و همین موضوع باعث شده بود نگران حال ایشان شویم که خوشبختانه با اتفاقاتی که بعد از بازی صبا و پرسپولیس افتاد خیالمان راحت شد و متوجه شدیم آقای مایلی کهن در سلامتی کامل به سر می برد!

البته علی دایی هم این روزها به روزهای اوج خودش بازگشته است! برخی بر این عقیده هستند اگر این مایلی و دایی اینهمه انرژی خود را به جای کل کل کردن های بعد از بازی، در زمین فوتبال به کار گیرند، حتی در همین سن، یحتمل می توانند به تیم ملی دعوت شده و در خط حمله زوجی رویایی را تشکیل داده و در جام جهانی ما را قهرمان جهان کنند!

یکی از آگاهان در این خصوص گفت: "زیبایی های فوتبالِ ما به همین حاشیه هایش است! دعوای دایی و مایلی را هم جدی نگیرید! این دو بزرگوار به دلیل اینکه متوجه شدند اخیرا تیراژ روزنامه های ورزشی و ایضا بینندگان برنامه 90 کاهش یافته است، در یک اقدام انسان دوستانه، اقدام به این دعوای صوری کردند! از قدیم هم گفته اند: «دایی و مایلی دعوا کنند، ابلهان باور کنند!»"

یکی دیگر از آگاهان نیز که نخواست نامش فاش شود گفت: "متاسفانه این روزها دیگر دعوای لفظی مزه خود را از دست داده است.» وی با انتقاد از افرادی که در حین بازی صبا و پرسپولیس جلوی مایلی کهن را گرفتند تا نتواند خودش را به دایی برساند، افزود:"خسته شدیم از بس دعوای لفظی شنیدیم! لااقل یک مشتی، لگدی ... اینطوری که مزه نمی دهد!"

*pooneh*

همونطور که می دونید اشتباهات داوری جزئی از داوری است! برخی مواقع یک تیم متضرر می شوند و برخی مواقع به این اشتباهات به نفعشان می شود! ... راستی! چندتا آدم نیازمند می شناسم، شماره کارتشون رو می فرستم بهشون کمی کمک کنی بد نیست!!
عصر ایران؛ الف.راستگو

چند می گیری طرف ما غش کنی؟!

- سلام، خوبی؟!
* سلام، فرمایش؟!
- می خواستم یک بازی برام در بیارین!
* بازی؟! از کجام در بیارم؟! خودت برو از اینترنت دانلود کن!
- منظورم اینه که توی بازی بعدی به طرف ما غش کن!
* اِ! شما از کجا می دونستی من غشی هستم؟! ... طرف شما غش کنم، قول میدی منو بگیری، نذاری بیفتم؟!
- آره بابا! دارمت! برو دارمت! ... نگفتی چند میگیری به نفع ما سوت بزنی؟!
* چه حرفا! چه چیزا! آدم شاخ درمیاره! این چه طرز صحبت کردن با یک داور سرشناسه؟! ...شما خجالت نمی کشی به من پیشنهاد رشوه می دی؟! زنگ بزنم علیپور کار کردن خودت و هفت نسل بعد از تو رو ممنوع کنه؟!
- آهان! ببخشید! خواسته ام رو اشتباه مطرح کردم! ... میشه تو این بازی کمی اشتباه داوری به نفع تیم ما داشته باشید؟!
* همونطور که می دونید اشتباهات داوری جزئی از داوری است! برخی مواقع یک تیم متضرر می شوند و برخی مواقع به این اشتباهات به نفعشان می شود! ... راستی! چندتا آدم نیازمند می شناسم، شماره کارتشون رو می فرستم بهشون کمی کمک کنی بد نیست!!

پرسپولیس قهرمان امسال؟!
رویانیان گفت: "هر کاری می‌کنم، فتح‌الله‌زاده همان کار را انجام‌ می‌دهد."
در همین راستا کارشناسان با خودشان نشستند و کمی فکر کردند که آیا برعکس این مورد نیز می تواند اتفاق بیفتد یا خیر؟! مثلا آیا رویانیان می تواند از فتح الله زاده که سال قبل با استقلال قهرمان شد، تقلید کند و امسال پرسپولیس را قهرمان کند؟!

ببخشید شما؟!
بعد از برد دو بر یک برابر تایلند کارلوس کی‌روش گفت: "بازیکنان همدیگر را نمی‌شناختند."
البته لازم به ذکر است با توجه به اینکه تیم ملی به مدت 4 ماه بازی نداشت، اتفاقاتی از این دست چندان هم دور از ذهن به نظر نمی رسد و یحتمل به خاطر اینکه ملی پوشان 4 ماه یکدیگر زا ندیده اند هم را نشناخته اند!

*pooneh*

داور بازی در پاسخ به این سئوال که: "آیا فکر نمی کنید یکم زود این بازیکن را اخراج کردید؟!" با لبخندی پاسخ داد: "در ابتدا قصد داشتم قبل از شروع بازی و به دلیل مدل موهایش او را از زمین اخراج کنم اما صبوری به خرج دادم تا بازی شروع شود!"

چهل سال دیگر در چنین روزی:
* فریبرز قهرمانی داور مسابقه پرسپولیس و سپاهان در ثانیه اول بازی اقدام به اخراج دروازبان پرسپولیس کرد! وی در توجیه این اخراجش گفت: "این دروازه بان در حالی که من سوت بازی را زده بودم، با کردن انگشتش در بینی اش، به من و هوداران تیم مقابل توهین کرد و من با کارت قرمز مستقیم او را از زمین اخراج کردم!"
وی در پاسخ به این سئوال که: "آیا فکر نمی کنید یکم زود این بازیکن را اخراج کردید؟!" با لبخندی پاسخ داد: "در ابتدا قصد داشتم قبل از شروع بازی و به دلیل مدل موهایش او را از زمین اخراج کنم اما صبوری به خرج دادم تا بازی شروع شود!"
گفتنی است پیش از این رکورد سریعترین اخراج در دستان "محسن قهرمانی" پدربزرگ "فریبرز قهرمانی" بود که 40 سال پیش در بازی پرسپولیس و سپاهان در دقیقه دوم اقدام به اخراج بازیکن پرسپولیس کرده بود!
* مربی پرسپولیس با بیان اینکه در طی 40 سال اخیر همواره تیمش در همان دقایق ابتدایی 10 نفره می شود گفت: "از این پس 10 نفره به میدان می آییم که کار تیم داوری راحت تر باشد!"

یک سئوال تستی:
دایی گفت: " از دیشب می‌دانستیم که قهرمانی به آن طرف غش کرده است!"
به نظر شما دایی از کجا این مورد را می دانست؟!
الف. شب به ستاره ها نگاه کرده و متوجه این موضوع شده است!
ب. شب فال قهوه گرفته و این موضوع را پیش بینی کرده است!
ج. وی علم غیب دارد!
د. کلا دایی همه چیز را می داند مگر خلافش ثابت شود!

جای خالی را با کلمه مناسب و اگر کلمه مناسب پیدا نکردید با کلمه نامناسب پر کنید! کلا مهم پر شدن جاهای خالی است!
دایی گفت: "آقای قهرمانی! اگر تو ... من .... "
الف. شاعری- ترانه سرایم
ب. دیپلمه هستی- مهندسم!
ج. گوش هایت خوب کار می کند- زبان قوی ای دارم!
د. تو داوری، من پروفسور داوری‌ام
(راهنمایی: همین گزینه دال صحیح است!)

*pooneh*

یکی از بزرگترین سئوالاتی که ذهن بشر را آزار می داد این بود که به راستی چرا دربی استقلال و پرسپولیس از حساسیت خیلی زیادی برخوردار است. خوشبختانه بشر بیش از این نیاز نیست به مغزش فشار بیاورد، زیرا آقای قلعه نویی پاسخ این سئوال را داد.
قلعه‌نویی در پاسخ به سؤالی که به نظر شما چرا بازی دربی با خیلی‌ها از بازی‌ها فرق دارد گفت: "به خاطر حضور دوربین‌ها و هواداران مخصوصاً در تمرینات. من قبول دارم دربی با بقیه بازی‌ها فرق دارد."
در حال حاضر کارشناسان ستون طنز عصر ایران ورزشی در حال تحقیق در مورد این قضیه هستند که آیا در باقی بازی ها دوربین ها و هواداران وجود ندارند؟!

دایی و ریاست afc؟!
این بار قبل از دربی مربی های دو تیم برای یکدیگر مقدار قابل توجهی در نوشابه باز کردند! به عنوان مثال قلعه نویی گفت: "باید تلاش کنیم دایی رئیس afc شود!"
البته کارشناسان ما هنوز کشف نکرده اند در صورت باخت استقلال، قلعه نویی ریاست کجا را برای دایی پیشنهاد می دهد؟!

جرئت دارین ببازین!
در خبرها می خوانیم: "لیدری که ضارب قطبی بود در تمرین های پرسپولیسی ها حاضر بوده است!" برخی آگاهان بر این عقیده هستند دلیل اصلی حضور این لیدر در دربی، اخطاری به دایی و بازیکنان بوده است که بدانند اگر دربی را نبرند نه تنها از پاداش خبری نیست بلکه شاید از چیزهای دیگری خبری باشد!

فتح الله زاده هم همین را گفته بود!
رویانیان در پاسخ هواداران که ناراحت بودند که چرا به آنها اجازه داده نمی شود تمرین های پرسپولیس را ببینند گفت بروند تمرین های استقلال را ببینند و بعد از آن بیایند اینجا تعریف کنند!
شنیده می شود یکی از هوادارن در پاسخ گفته است: "ای بابا! اول رفتیم اونجا، فتح الله زاده هم اجازه نداد تمرینشون رو ببینیم و گفت بیایم اینجا!"

جنس بی کیفیت، داور باکیفیت!

داوران دربی 77 برای قضاوت به چین خواهند رفت! بالاخره اینطوری هاست دیگر! آنها اجناس بی کیفیت برایمان می فرستند و ما داوران باکیفیت به آنها می دهیم!

مربی های آینده نگر!
نکته پایانی: از نقطه اشتراکات صحبت های هر دو مربی این بود که گفته بودند مصدوم داریم و دنبال تساوی نیستیم! نمی دانیم، اما شاید مربی ها بیش از اندازه آینده نگر شده اند!

*pooneh*

اصلاً از همه این حرفها گذشته؛ مگر فوتبال مشکلی هم دارد؟! ماشاءلله وضع مالی همه شان که خوب است! هیچکدام مستاجر نیستند و خودرو هم دارند! فوتبال هم چهارتا توپ می خواهد که یا می رویم از چین وارد می کنیم و یا همین توپ های پلاستیکی را دوجلده می کنیم و با آنها بازی می کنیم! اگر هم چمن نداشتیم مشکلی نیست، می رویم زمین را رنگ سبز می زنیم! به همین راحتی!

باز هم تعجب می کنیم از صحبت های کفاشیان! علی کفاشیان در مورد لغو اردوی تیم ملی در پرتغال گفته است: "هیچکس به ما کمک نمی‌کند. با این شرایط نمی‌شود بدون پول اردو برگزار کرد."

واقعاً مانده ایم آیا کفاشیان یادش نمی آید زمان قدیم ما چگونه اردو می رفتیم؟! مگر کسی می آمد و پول اردویمان را می داد؟! پول اردوها را خودمان می دادیم به اضافه رضایت از ولی! از کی تا حالا مُد شده است یک نفر به اردو برود و دیگری پولش را بدهد؟!

این روزها همه در حال پایین آوردن توقعات هستند، از اقتصادی گرفته، تا اشتغالزایی و ورزش! حتی نکونام هم از الان گفته است: "هر اتفاقی در جام جهانی افتاد مسئولان گردن بگیرند!" و این یعنی منتظر نباشید در جام جهانی به مرحله دوم برویم!

*pooneh*

اگر گفتید چرا برق در بازی پرسپولیس-ملوان رفت؟!
آخه این هم شد سئوال؟! یعنی تا حالا برق خونه شما نرفته! برقه دیگه! یک وقتی میره، یک وقتهایی میاد! شاید قبض برقشون رو پرداخت نکرده بودن، بعد یکهویی پرداخت کردن!

پرسپولیس توانست 10 نفره از ملوان ببرد. اگر گفتید رمز موفقیت پرسپولیس چه بود؟!
الف. استفاده از آخرین متد علمی و فوق پیشرفته در علم فوتبال؛ این موارد آنقدر پیچیده هستند که اگر هم بنویسیم قابل فهم برای هیچکس -غیر از مربیان فوق العاده حرفه ای- نیست!
ب. علی دایی بین دو نیمه به بازیکنانش گفته است: "بروید داخل زمین هر طور دلتان خواست بازی کنید!" (کلاً این روش روی بازیکنان ایرانی خیلی خوب جواب می دهد! رجوع کنید به حماسه ملبورن!)
ج. علی دایی از سبک علی پروینی استفاده کرده است! بدین ترتیب که هوای رختکن را بسیار سرد کرده است تا گوش های بازیکنان بین دو نیمه حسابی سرخ شود! (باور کنید قبلاً هم که پروین مربی پرسپولیس بود، دلیل سرخ شدن گوش های بازیکنان در بین دو نیمه همین سرمای هوا بود، نه چیز دیگری!)
د. علی دایی بین دو نیمه به بازیکنانش گفته است: "اگه برنده نشید با همه تون قهرم!"
راهنمایی: علی دایی گفت که بین دو نیمه به بازیکنانش گفته است اگر برنده نشوند، آنها را به رختکن راه نمی‌دهد.

اگر گفتید چرا ملوان به پرسپولیس باخت؟!
الف. ای بابا! گیر دادیدها! مگر نمی دانید این بازی هم مثل باقی بازی ها تنها 3 امتیاز داشت؟! ... مهم باخت و برد نیست! مهم بازی جوانمردانه است که با زدن لگد در شکم بازیکن پرسپولیس به اثبات رسید!
ب. چون بازیکنان ملوان احترام خاصی برای بازیکنان پرسپولیس قائل بودند و کلاً خیلی کار بدی است انسان جایی میهمان باشد و به صاحبخانه گل هم بزند! روال کار این است که صاحبخانه بایستی گل تعارف کند و این میهمان است که بایستی هر چقدر اشتها داشت گل بخورد!
راهنمایی: اسکوچیچ پس از شکست ملوان گفت: "باختیم زیرا برای پرسپولیس احترام زیادی قائل شدیم."

اگر گفتید چرا برق در بازی پرسپولیس-ملوان رفت؟!
الف. آخه این هم شد سئوال؟! یعنی تا حالا برق خونه شما نرفته! برقه دیگه! یک وقتی میره، یک وقتهایی میاد! شاید قبض برقشون رو پرداخت نکرده بودن، بعد یکهویی پرداخت کردن!
ب. به دلیل پر کردن خلا قوانین فوتبال! آخه چرا باید والیبال "وقت استراحت" داشته باشد و وقتی یک مربی تیمش زیر فشار است بتواند سرعت بازی را بگیرد، اما فوتبال چنین امکانی را نداشته باشد؟!
ج. یحتمل پای عادل فردوسی پور رفته است روی سیم برق! کلاً هر مشکلی در فوتبال است تقصیر عادل خان است!

*pooneh*

لیست جدید پاداش بازیکنان پرسپولیس

بابت هر گل یک لیتر سوخت.
بابت برد تیم هر بازیکن 10لیتر سوخت.
بابت مساوی نیم لیتر.
بابت قهرمانی در جام حذفی کارت سوخت وانت.
بابت قهرمانی در لیگ کارت سوخت مادام العمر.
بابت قهرمانی در آسیا یک پمپ بنزین.
و بلاخره بابت بردن استقلال یک هفته اقامت در پالایشگاه سوخت خوزستان.

جرایم تیم هم طبق قوانین راهنمایی رانندگی با متخلفین برخوردمیگردد.
متخلفین در برخورد اول جریمه و در مراحل بعدی ضبط کارت بازی کردن و در صورت تکرار سقوط تیم به دسته پایینتر و 6 ماه حبس در پارکینگ و در صورت اصلاح نشدن یک هفته رانندگی با خودرو چینی در مسیر جاده قدیم تهران کرج .

*pooneh*

مطلب طنز در مورد کفاشیان!!!8سال دیگر میماند.
استاد علی کفاشیان گفته من دوست دارم 8سال دیگر بمانم!!!
طی این فرمایش عده ای از طنز نویسان به خیابانها ریخته و به شادی پرداختند!
کفاشیان گفته است تمایلی برای بازی با آرژانتین نداریم!
مصاحبه های بعدش در این 8 سال:
1سال بعد: مارادونا اس ام اس زده میگه امروز که محتاج تو هستم جای تو خالیست فردا که بیایی سراغم نفسی نیست!!من هم جوابش را ندادم تا بسوزد!
2سال بعد: برزیلیا تماس گرفتن گفتند علی تیمتو وردار و بیا ولی من گفتم از قیافه شما خوشم نمیاید!!
3سال بعد: فرانسه و ایتالیا تشنه بازی با امید ما هستند ولی ما نگران ساق پای عزیزانمان هستیم!
4سال بعد: تمایلی به انجام بازی با اسپانیا نداریم.جمعه با گوام بازی داریم!!!
5سال بعد: بعد از 5 سال جواب اس ام اس مارادونا را دادم گفتم شماره ام عوض شده ولی به پله و بکن باوئر و... ندادم(.....0912130)
6سال بعد: این برزیلیا ول کن نیستند. اگر یک بار دیگر تقاضای بازی کنند به فیفا شکایت میکنم!!
7سال بعد: بارسا اومده تهران ولی وقت ندارم گواردیولا را ببینم!
8سال بعد: من امیدوارم 8سال دیگر بمانم ولی عمرا دیگه به مارادونا اس ام اس نمیدم!

*pooneh*

چند جملهٔ قصار از جوادِ خیابانی:

تا مسی دریبل میزنه جا داره تا هفته بسیج رو به شما تبریک بگم !!

کسی که لیزر انداخته قطعا توی استادیومه...!
...
استقلال ۱...چون یه گل زده...پرسپولیس ۰...چون یه گل نزده...!

ايگواين حمله ميکنه... البته کاکا هستش چون ايگواين ۲۰ دقيقه پيش تعويض شد!

مسي خيلي بهتر از كيريس رونالدو هست؛ ولي انصافاً رونالدو هم چيزي از مسي كمتر نداره

حالا دیگه با بودن هاشمیان در زمین قدرت سرزنی نوروزی هم بالا میره..!!

نقطه پنالتی رو میبینیم که در محوطه جریمه قرار گرفته!!

دوربين داره ساق پاي بازيكن‌ها رو نشون ميده :...

خستگي رو ميشه از ساق پاي بازيكنا ديد!!

بالا